Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

“Toen het afvallen wat stroever verliep, besloot ik de hulp van InfraLigne in te schakelen” | “Toen het afvallen wat stroever verliep, besloot ik de hulp van InfraLigne in te schakelen”

“Toen het afvallen wat stroever verliep, besloot ik de hulp van InfraLigne in te schakelen”

De meeste aanstaande moeders lopen negen maanden lang op een wolkje. Helaas is dat niet voor alle zwangere vrouwen het geval. Karolien kreeg te maken met de grootste tegenslag die je je als moeder kan inbeelden: “Tijdens mijn twee zwangerschappen leed ik aan zwangerschapsvergiftiging. Ons eerste kindje heeft die zware beproeving niet overleefd.”

Voor Karolien wogen die twee heftige ervaringen niet alleen door op emotioneel vlak: “Tijdens en na beide zwangerschappen moest ik zelf heel veel rusten. Zo smelten de zwangerschapskilo’s natuurlijk niet snel weg. Bovendien lag ons tweede kindje drie maanden in de couveuse. Dat betekende dan weer veel tripjes naar de dichtstbijzijnde fastfoodtent, zodat we zoveel mogelijk bij haar konden zijn.”

Toen baby Roos eindelijk mee naar huis mocht, kon voor Karolien het emotionele herstel na een intense periode beginnen: “Ik kon mezelf er eindelijk weer toe brengen om meer aan mijn eigen gezondheid te denken.” Na het postnatale programma schakelde ze over op gewone oefensessies: “Wat mij zo aanspreekt in InfraLigne is dat je op korte tijd een duidelijk effect ziet. Daarnaast voel ik me ontzettend op mijn gemak in de studio. En, anders dan in een gym, word ik niet bekeken als mijn hoofd rood wordt van de inspanning. (lacht)”

Kost het je te veel moeite om je zwangerschapskilo’s te verliezen? Vraag dan naar het postnatale programma in een InfraLigne-studio in jouw buurt.

Karolien Bastiaens
Studio: Riemst
Resultaat: 4 kg en 30 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.