Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Trouwe klant? Profiteer nu van je voordeel!

Starten bij InfraLigne? Ontdek de formules.

Terugbetalingen

Goed nieuws! De kans is groot dat je korting krijgt op je InfraLigne-kuur via je werkgever, je mutualiteit of een andere organisatie waar je lid van bent.

Ziekenfondsen met korting

InfraLigne is erkend door bijna alle mutualiteiten van ons land. Hieronder vind je de lijst met ziekenfondsen waarmee we een akkoord hebben gesloten. Staat je mutualiteit er niet tussen? Neem dan zeker even contact met hen op. De kans is groot dat er toch een of andere vorm van terugbetaling voorzien is. Voor voedings- en dieetadvies kan je mutualiteit ook tussenkomen. Check dit zeker ook met je mutualiteit. 

logo_christelijke_mutualiteit

Christelijke Mutualiteit

Voorziet een tussenkomst tot € 15 per jaar voor sport en een eenmalige tegemoetkoming van 40 euro voor wie minstens vier sessies voedings- en dieetadvies volgt bij een erkende diëtist ( zowel fysieke consultaties als digitale trajecten).

 

Klik hier voor meer info.

logo Liberale Mutualiteit

Liberale Mutualiteit

Geeft 1 x per kalenderjaar een tussenkomst van € 30 aan haar leden die minimum een 10 beurtenkaart of een vervolgkuur bij InfraLigne kopen. Wij geven de leden hier bovenop 2 extra beurten.

Klik hier voor meer info.

Logo Helan

Helan

Betaalt voor aansluiting bij een sportclub € 15 per kalenderjaar terug. Ongeacht je leeftijd geniet je om de 2 kalenderjaren een tegemoetkoming van € 40 na 4 consultaties bij een diëtist. Wie lijdt aan een chronische ziekte krijgt om de 2 kalenderjaren 12 sessies bij een gediplomeerde diëtist(e) terugbetaald.

Klik hier voor meer info.

Logo VNZ

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Voorziet voor haar leden een tussenkomst van € 30 per jaar voor aansluiting bij een sportclub en € 10 per sessie voor dieetbegeleiding (max. € 50 per kalenderjaar en per persoon).

Klik hier voor meer info.

Logo Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Na tien cursussen van Infraligne voorzien we een tussenkomst van 40 euro. Ben je naast je lidmaatschap bij Infraligne ook nog aangesloten bij een andere sport- of fitnessclub of heb je een tien-beurten zwemkaart? Dan ontvang je ook nog eens tot € 30 sportvoordeel.

Klik hier voor meer info.

Logo Solidaris

Solidaris Limburg

Ons ziekenfonds juicht beweging toe. Daarom krijg je bij ons 1 keer per jaar een sportpremie van 15 euro. De terugbetaling is geldig voor jouw lidgeld bij een sport- of jeugdvereniging.

Klik hier voor meer info.

Logo Solidaris

Solidaris Antwerpen

Krijg 10 euro per jaar terugbetaald voor je aansluiting bij een sport- of fitnessclub. Want bewegen is belangrijk. Ontdek ons sportvoordeel.

Klik hier voor meer info.

Logo Solidaris

Solidaris Oost-Vlaanderen

Iedereen aan het bewegen! Als extra motivatie betaalt ons ziekenfonds een deel van je inschrijvingsgeld of van je beurtenkaart van een vereniging, openbaar bestuur of onderwijsinstelling die sport of een bewegingsbevorderende activiteit aanbiedt.

 • 12,50 euro per jaar
 • 15 euro voor leden met verhoogde tegemoetkoming

Klik hier voor meer info.

Logo Solidaris

Solidaris West-Vlaanderen

Ons ziekenfonds biedt een terugbetaling van 15 euro per jaar aan de sportievelingen voor de beoefening van een bewegingssport.

Klik hier voor meer info.

logo Solidaris Brabant

Solidaris Brabant

Solidaris Brabant betaalt alle sportievelingen 45 euro terug van hun aansluiting bij een sportclub of de aankoop van een fitnessabonnement!

Klik hier voor meer info.

Bedrijven en anderen

Personeelsleden van de bedrijven in deze lijst krijgen een mooie korting bij InfraLigne. Vraag ernaar bij je inschrijving!

 • KBC-medewerk(st)ers
  Alle KBC-medewerk(st)ers krijgen een korting van 10% + 2 beurten gratis bij aankoop van 20 starterbeurten. Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • GranDeco
  Korting van € 40 bij aankoop van 20 beurten in de Starter formule (bij afgifte van ingevuld attest door personeelsdienst). Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • Lotus Bakeries België
  Korting van € 40 bij aankoop van 20 beurten in de Starter formule (toon bij de inschrijving je personeelsbadge). Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • AXA
  10% korting bij aankoop van 20 Starter beurten. Om van deze speciale aanbieding te profiteren dien je ter plaatse je fysieke of je digitale MyAXA Fidelity kaart (op je smartphone applicatie) te kunnen tonen. De aanbieding is niet cumuleerbaar met andere lopende acties.