Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

InfraLigne 2 dames die werken naar een zichtbaar resultaat

Voor wie werkt InfraLigne?

Jong of ouder, man of vrouw, iedereen streeft naar een gezond gewicht en een fitter lichaam. We kunnen iedereen helpen en werken op maat van onze klanten.

Infraligne voor vrouwen

InfraLigne belooft je een blijvend fitter en gezonder leven. 

Het geheim? We combineren beweging onder infraroodstralen met gezond eten. De gerichte oefeningen onder infraroodstralen doen je gewicht afnemen terwijl je spieren steviger worden en je lichaam strakker aanvoelt. Maar om fit en gezond te blijven heb je ook goede eetgewoontes nodig. En ook die leren we je stap voor stap aan. Uiteraard krijg je steeds professionele begeleiding van bewegingscoaches en diëtisten.

Ook tijdens je zwangerschap en na je bevalling begeleiden wij je graag met een aangepast oefenprogramma. 

InfraLigne vrouwen aan balie
Man doet oefeningen in cabine InfraLigne

Infraligne voor mannen

Je wil gewicht verliezen. Maar elke dag 10 km lopen of twee uur in de fitness? Daar heb je geen tijd voor én geen zin in.

Onze methode werkt omdat we ons focussen op jouw belangrijkste doel: gewicht verliezen. Dat doe je het best met oefeningen die vet verbranden op de juiste plaatsen, en met een eetpatroon zonder al te veel overtollige vetten en suikers. Geen streng dieet en geen urenlang trainingsschema dus. Wél een slimme combinatie van bewegen en gezond eten.

Oefenen onder infraroodstralen versterkt het effect en bezorgt je blijvend een fitter en gezonder leven.

Infraligne voor jongeren

Ben je jonger dan 25 jaar? Dan hebben wij goed nieuws! Wie zich nu inschrijft of een afspraak maakt, krijgt 50% korting op een starter abonnement bij InfraLigne.

Heb jij het ook zo druk? Heb je geen tijd om veel te bewegen of gezond te leven?  Geen zorgen! Bij InfraLigne sport je snel en efficiënt!

Wil je je fitter voelen en gezonder leven? Op zoek naar voedingsadvies en meer beweging? 

Bij ons kan je sporten in de infraroodcabine, een unieke methode waar je de gewenste begeleiding krijgt. Met het persoonlijk advies van de coaches voel je je hier helemaal thuis.

InfraLigne oudere vrouw op bezoek bij een InfraLigne studio

Infraligne voor 60+

Je geeft het niet graag toe, maar ouder worden heeft een impact op je lichaam. Niet alle bewegingen gaan nog even vlot. En stukje bij beetje moet je sommige activiteiten aan je voorbij laten gaan.

Sommige kleine kwaaltjes beginnen je te plagen: gewrichtspijn, extra gewicht dat niet meer weg wilt gaan, stramme en stijve spieren… Ons 60+ programma bevat daarom oefeningen die precies die kwaaltjes tegengaan. Zo hou je je spieren sterker en soepeler, beweeg je je gewrichten correct en blijft je gewicht onder controle. En dat allemaal met oefeningen die je liggend kan uitvoeren, in een infraroodcabine!

Uiteraard maken we een programma op maat, met oefeningen die perfect aangepast zijn aan jouw mogelijkheden.