Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

20% slanker voor hetzelfde geld?
Krijg 4 startersbeurten gratis tijdens de Slankeprijzenmaand. Actie geldig t.e.m 21 oktober

Actie in de kijker

Fit en gezond

InfraLigne biedt een totaalaanbod met figuuranalyse, beweging, voedingsadvies en professionele begeleiding. Vooral de unieke ‘infraroodcabines’ spelen een onderscheidende rol in de InfraLigne-methode.

Hoe werkt InfraLigne

Wil je graag fitter en gezonder leven? Wil je een slanker figuur? Dan is InfraLigne echt iets voor jou! Onze persoonlijke begeleiding en jullie inzet gedurende twee keer 30 minuten per week, volstaan om een ander mens te worden.

De unieke ‘infraroodcabines’ verminderen de kans op spierpijnen en letsels. Je voert er al liggend je oefeningen in uit. Daarbij maak je ook gebruik van gewichten, ze zorgen ervoor dat je je spieren extra versterkt.

De infraroodstralen zorgen er ook voor dat je huid mooi, strak en gezond blijft. Zo boek je niet alleen sneller resultaat, maar voel je je gelijk ook goed.

Ontdek het zelf

Door gerichte oefeningen en met behulp van onze unieke infraroodstralen, verlies je kilo’s, worden je spieren steviger en gaat je lichaam strakker aanvoelen. Eet je daarnaast ook gezond, dan zul je je snel goed voelen. De drie pijlers van InfraLigne – bewegen, gezonde voeding en je goed voelen – garanderen je een blijvend fitter en gezonder leven.

Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde studio en laat je verrassen door InfraLigne. Wij werken op maat van elke klant. Je allereerste bezoek aan InfraLigne staat in het teken van je bodyscan. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting. Daarmee bepalen we welk doel voor jou haalbaar is.

VRAAG MEER INFORMATIE OVER DE ACTIE

Laat je gegevens achter zodat we je meer informatie kunnen geven over deze actie.

Wij nemen snel contact met je op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Begin Vandaag met InfraLigne

Vind jouw actie

Onze overige acties

InfraLigne actie 20percent meer sporten
Sport 20% meer!
Young,Strong,Sporty,Athletic,Fitness,Trainer,Instructor,Woman,Wear,Blue
Jonger dan 25 jaar
Fitte mama korting
Jonge mama korting