Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Voorbeeld InfraLigne oefening in infraroodcabine

Word nu een Franchisenemer bij Infraligne!

Plan je een nieuwe stap in je carrière? Heb je een passie voor gezondheid en sporten? Grijp dan hier je kans!
Start nu, in Vlaanderen of Wallonië, je eigen InfraLigne Fit- en Gezondheidscentrum.

We hebben reeds 26 studio’s in Vlaanderen en 3 in Wallonië. De geografische spreiding van onze studio’s is een troef voor onze klanten. Steeds zoeken we naar nieuwe franchisenemers om onze klanten een nog betere service te kunnen bieden. Belangrijk: dankzij onze contractuele regio-bescherming is onderlinge concurrentie uitgesloten. Als groep bouwen we samen verder aan het succes van alle InfraLigne-partners.

Als franchisenemer speel je een cruciale rol in het aanbieden van onze hoogwaardige diensten. Daarom zorgen we continu, op alle vlakken, voor begeleiding en opleiding. Toch geniet je van de vrijheid en flexibiliteit van een eigen bedrijf. We werken met een franchisesysteem waarbij jouw ondernemerschap en onze kennis en infrastructuur elkaar versterken.

Waarom kiezen voor Infraligne?

Infraligne heeft sedert meer dan 20 jaar een bewezen staat van dienst. Als succesvol franchiseconcept, met unieke infraroodcabines, genieten we van een sterke merknaam en een gevestigde klantenkring. Nog steeds blijven we verder groeien.

  • Zowel tijdens de voorbereiding als de uitbating krijg je als franchisenemer alle ondersteuning, begeleiding en opleiding om een succes te maken van jouw InfraLigne-studio.
  • Sluit je aan bij een hechte gemeenschap van gelijkgestemde ondernemers en geniet van de kracht van een succesvolle groep
  • Profiteer van ons waardevolle netwerkmogelijkheden binnen de gezondheids- en sportindustrie.
  • Als eigenaar van je eigen studio kan je werken in een branche die je interesseert en heb je toch de vrijheid om, binnen de richtlijnen van InfraLigne, je eigen accenten te leggen.
  • Zowel voor als tijdens je nieuwe reis ondersteunen en begeleiden we je op vlak van financiën, organisatie, inrichting, marketing, communicatie, …
  • Mogelijkheid tot expansie.

Interesse?

Stuur een mailtje naar info@infraligne.be en vertel ons wie je bent en in welke regio je graag zou opstarten.Of vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.