Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

20% slanker voor hetzelfde geld?
Krijg 4 startersbeurten gratis tijdens de Slankeprijzenmaand. Actie geldig t.e.m 21 oktober

start to infraligne

€20
(voor nieuwe klanten)

Start to infraligne

Wil je starten met InfraLigne aan een voordelig tarief? We hebben enkele starterspakketten waaruit je kan kiezen. Met een starterspakket leer je InfraLigne stap voor stap beter kennen. Je kan ook beginnen met een proefpakket voor slechts 20 euro. Een intakegesprek, een bodyscan en één oefenbeurt zijn ideaal om kennis te maken met deze sportmethode. 

Kies voor InfraLigne en ontdek de unieke infraroodcabines! We werken met een oefenprogramma op maat van elke klant.

Onze Formules

Je begint altijd met een starters abonnement. Hier kan je kiezen uit verschillende formules. Het workout pakket is voor gevorderde sporters en kan je enkel kiezen, als je reeds een starter abonnoment hebt genomen. Om een goede overgang te maken naar de workout formules, krijg je een goede begeleiding door onze personal coaches! InfraLigne is een sportmethode om blijvend fit en gezond te blijven.

Wil je afvallen, aan je conditie werken, of gewoon gezond leven? Onze personal coaches staan je graag bij met raad en daad! Met slechts 2 keer 30 minuten per week, behaal je al resultaat.

Tarieven InfraLigne

Kies nu voor Infraligne en begin met jouw gezonde levensstijl. Twijfel je nog en wil je meer informatie? Of ben je reeds overtuigd en wil je starten? Misschien ben je als voltooide starter op zoek naar net dat ietsje meer en ben je helemaal klaar voor de workouts? Bij Infraligne begeleiden we je naar een top versie van jezelf!

start to infraligne

€20

Meer informatie of een vraag over de tarieven?

IK START MET HET PROEFPAKKET

Start nu met het ’Start to InfraLigne’ proefpakket! Voor 20 euro krijg je een intakegesprek, een bodyscan en een gratis proefsessie. Maak kennis met de InfraLigne methode in je dichtstbijzijnde studio. Wij geven graag meer uitleg aan telefoon of via een persoonlijk gesprek. Ga fit en gezond de zomer in dankzij InfraLigne!

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je snel!

Wij nemen snel contact met je op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.