Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Start nu met InfraLigne! 

Ontdek onze formules.

start to infraligne

€20
(voor nieuwe klanten)

Start to infraligne

Wil je afvallen of fitter en gezonder worden? Bij InfraLigne werken we op maat. We luisteren naar je doelen en verwachtingen en bieden je een effectief sportprogramma. Met slechts 2 sessies van 30 minuten per week zie je al resultaat in onze unieke infraroodcabines.

Hoe kun je beginnen? We bieden verschillende pakketten aan. Met een Starter beurtenkaart of een Starter abonnement leer je InfraLigne stap voor stap beter kennen.  Je kunt ook starten met een proefpakket voor slechts 20 euro. Een intakegesprek, een bodyscan en een proefsessie zijn de ideale manier om kennis te maken met deze sportieve methode.

Kies voor InfraLigne en wordt snel weer fit en gezond!

Behaal snel resultaat

Je begint altijd met een startersabonnement. Hier kan je kiezen uit verschillende formules. Het workout pakket is voor gevorderde sporters en kan je enkel kiezen, als je reeds een startersabonnement hebt genomen. Om een goede overgang te maken naar de workout formules, krijg je een goede begeleiding door onze personal coaches. InfraLigne is een sportmethode om blijvend fit en gezond te blijven.

Wil je afvallen, aan je conditie werken, of gewoon gezond leven? Dan zit je goed bij InfraLigne.

InfraLigne 2 dames die werken naar een zichtbaar resultaat

Tarieven InfraLigne

Kies nu voor Infraligne en begin met jouw gezonde levensstijl. Twijfel je nog en wil je meer informatie? Of ben je reeds overtuigd en wil je starten? Misschien ben je als voltooide starter op zoek naar net dat ietsje meer en ben je helemaal klaar voor de workouts? Bij Infraligne begeleiden we je naar een top versie van jezelf!

start to infraligne

€20

Meer informatie?

IK START MET HET PROEFPAKKET

Start nu met het ’Start to InfraLigne’ proefpakket! Voor 20 euro krijg je een intakegesprek, een bodyscan en een gratis proefsessie. Maak kennis met de InfraLigne methode in je dichtstbijzijnde studio. Wij geven graag meer uitleg aan telefoon of via een persoonlijk gesprek. Ga fit en gezond de herfst in dankzij InfraLigne!

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je snel!

Wij nemen snel contact met je op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.