Onze Formules

Wil je dadelijk starten bij Infraligne? Stap dan bij ons in met het starterspakket van 3 of 6 maanden. Met dit starterspakket leer je InfraLigne stap voor stap beter kennen. Om een goede overgang te maken naar de workout formules, krijg je een goede begeleiding.

Tussen 6 en 31 maart geven we 60 euro korting op de starterstpakketten! Wie op 11 maart naar onze opendeurdagen komt, ontvangt die dag als starter 20 euro extra korting! Deze actie is niet cumuleerbaar.

Na het starterspakket, de work-outs!

De workouts bestaan ook uit meerdere formules. Wil je één keer per week sporten of veel meer? Wij bieden een formule voor iedereen.
We doorlopen samen, de startersfase(s) zodat je verder kan groeien naar de workout formules. Het workout pakket kan je enkel kiezen, als je reeds een starterpakket hebt genomen.

start to infraligne

€20
(voor nieuwe klanten)

Start TO INFRALIGNE

Wil je starten met InfraLigne, maar ken je het nog niet echt? Probeer het nu voor €20.  Een bodyscan en 1 oefenbeurt zijn ideaal om kennis te maken met InfraLigne. Kies voor deze formule en kom onze unieke infraroodcabines eens proberen. Met veel plezier helpen we je graag!

Start nu met InfraLigne

Kies nu voor Infraligne en begin met jouw gezonde levensstijl. Twijfel je nog en wil je meer informatie? Of ben je reeds overtuigd en wil je starten? Misschien ben je als voltooide starter op zoek naar net dat ietsje meer en ben je helemaal klaar voor de workouts? Bij Infraligne begeleiden we je naar een top versie van jezelf!

start to infraligne

1 oefenbeurt

bodyscan

€20