Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni

Snel resultaat dankzij InfraLigne

Wil je snel slimmer slank worden, of terug fit en gezond zijn? Bij InfraLigne werken we op maat van de klant. Wij luisteren naar jouw doelen en verwachtingen en nemen je mee in ons efficiënt sporttraject.  Met slechts 2 keer 30 minuten per week, behaal je al resultaat in onze unieke infraroodcabines. 

Bij Infraligne begrijpen we dat ieder mens uniek is. Ontdek de kracht van slim afslanken met InfraLigne en maak vandaag nog de eerste stap naar een gezonder leven. Neem snel contact op voor een vrijblijvende bodyscan, samen gaan we voor een stralendere versie van jezelf.

Deze maand hebben we bij Infraligne een speciale aanbieding die je zeker niet wilt missen. Wij nodigen je uit om ons zomerpakket volledig gratis te ontdekken. Dit pakket, ter waarde van € 57, biedt jou de perfecte start voor een gezondere levensstijl. Het pakket omvat: een intake-gesprek, een bodyscan & 3 gratis proefbeurten! Bij afsluiting van een starters abonnement of 20-beurtenkaart. Voorwaarden vind je in je dichtstbijzijnde studio. 

Laat je gegevens achter en wij contacteren je graag.

Wij nemen snel contact met je op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Met een speciale Accuniq weegschaal doen we een eerste bodyscan. Daarbij meten we niet enkel je gewicht, maar bekijken we ook de samenstelling van je lichaam. Samen bepalen wij vervolgens je doelen, groot of klein, zodat jij je snel terug goed in je vel voelt. Ontdek de unieke methode van sporten bij InfraLigne.