Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Start nu met InfraLigne! 

Ontdek onze formules.

Snel resultaat dankzij InfraLigne

Wil je snel slanker worden, of terug fit en gezond zijn? Bij InfraLigne werken we op maat van de klant. Wij luisteren naar jouw doelen en verwachtingen en nemen je mee in ons efficiënt sporttraject.  Met slechts 2 keer 30 minuten per week, behaal je al resultaat in onze unieke infraroodcabines. 

Bij Infraligne begrijpen we dat ieder mens uniek is, maar het pad naar een slanker, gezonder, en fitter lichaam is voor iedereen grotendeels hetzelfde: meer bewegen, gezonder eten en doorzetten. Wat ons onderscheidt, is onze aanpak. Kies voor het proefpakket van € 20 of start nu met een Starter beurtenkaart of een Starter abonnement.

Laat je gegevens achter en wij contacteren je graag. Kies de dichtstbijzijnde studio in je buurt.

Wij nemen snel contact met je op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Met een speciale Accuniq weegschaal doen we een eerste bodyscan. Daarbij meten we niet enkel je gewicht, maar bekijken we ook de samenstelling van je lichaam. Samen bepalen wij vervolgens je doelen, groot of klein, zodat jij je snel terug goed in je vel voelt. Ontdek de unieke methode van sporten bij InfraLigne.