Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Consulatatiegesprek bij InfraLigne 2 dames

Je doelen

Iedereen heeft zijn eigen doel, en daar kunnen we zeker mee helpen bij InfraLigne. Wil je vermageren, je beter in je vel voelen, fitter en gezonder leven, of gewoon regelmatig sporten? Ontdek het hier!

Zoek je doel

Je bent niet de eerste die de sprong heeft gewaagd. Kijk of jouw doel al eens bereikt is geweest door anderen. Heb je een specifiek doel op maat? Laat het ons weten en we werken samen een plan uit!

Je wil je goed je vel voelen? Je wil gewicht verliezen? Op je eigen tempo bewegen en ondertussen werken aan je figuur? Dat is perfect haalbaar. Wij werken een programma op maat uit in onze infraroodcabines. Door gerichte oefeningen en met behulp van onze unieke infraroodstralen, verlies je kilo’s, worden je spieren steviger en gaat je lichaam strakker aanvoelen. Eet je daarnaast ook gezond, dan zul je je snel prima voelen.

Start met je doel
Gezondheid ligt niet helemaal in onze handen, maar je kan er wel heel wat aan doen. De drie pijlers van InfraLigne – bewegen, gezonde voeding en je goed voelen – garanderen je een blijvend fitter en gezonder leven. Onze professionele coaches geven je graag alle informatie en uitleg om jou te helpen dit te bereiken. Ze werken een programma op maat uit en staan je steeds bij met persoonlijk advies.

Start met je doel
Wil je graag je conditie verbeteren door meer te bewegen? Aan een haalbaar tempo en zonder spierpijn of complicaties? Dan zijn de oefeningen met gewichten in de infraroodcabine voor jou ideaal. Nadat je bodyscan werd genomen, wordt een programma op maat uitgewerkt. Je bepaalt zelf je doel en samen gaan we daaraan werken.

Start met je doel
Wil je graag advies over je eetgewoontes? Zonder streng dieet, maar werkbaar advies dat je combineert met meer bewegen op eigen tempo? Wij bepalen samen met jou een programma op maat in de infraroodcabines. De gerichte oefeningen onder infraroodstralen en een gezonde voeding zorgen voor stevigere spieren en een lichaam dat strakker aanvoelt.

Start met je doel
Gewicht verliezen aan je eigen tempo? Wij werken een programma op maat uit in onze infraroodcabines!

Start met je doel
Gezondheid ligt niet helemaal in onze handen, maar je kan er wel heel wat aan doen.

Start met je doel
Wil je graag je conditie verbeteren door meer te bewegen? Aan een haalbaar tempo en zonder spierpijn of complicaties?

Start met je doel
Sporten is een kant van het verhaal en voeding het andere. Wij geven jouw voedingsadvies op jouw maat!

Start met je doel

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en wij contacteren je graag om samen jouw doel te verwezenlijken!

Wij nemen snel contact met je op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.