Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Jonge mama die traint in een Infrarood cabine van InfraLigne
Actie in de kijker

Jonge mama korting

Als pas bevallen mama krijg je 40 euro korting op het starterspakket van 3 maanden wanneer je binnen de eerste zes maanden na de geboorte van je baby start.

Die bevalling was best ingrijpend voor je lichaam. Je figuur terugkrijgen is één, maar het herstellen van je spieren is natuurlijk ook cruciaal. Met het postnatale programma van InfraLigne herstel je je spierweefsel en krijg je stap voor stap je figuur weer terug. Uiteraard hebben we ook oog voor je bekkenbodemspieren.

Als pas bevallen mama krijg je 40 euro korting op het starterspakket van 3 maanden wanneer je binnen de eerste zes maanden na de geboorte van je baby start.

Neem je geboortekaartje mee om je korting te claimen!

Deze korting is geldig op de eerste 20 InfraLigne Starter beurten en is niet cumuleerbaar met andere acties.

Ontdek het zelf

Door gerichte oefeningen en met behulp van onze unieke infraroodstralen, verlies je kilo’s, worden je spieren steviger en gaat je lichaam strakker aanvoelen. Eet je daarnaast ook gezond, dan zul je je snel goed voelen. De drie pijlers van InfraLigne – bewegen, gezonde voeding en je goed voelen – garanderen je een blijvend fitter en gezonder leven.

Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde studio en laat je verrassen door InfraLigne. Wij werken op maat van elke klant. Je allereerste bezoek aan InfraLigne staat in het teken van je bodyscan. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting. Daarmee bepalen we welk doel voor jou haalbaar is.

Zoek de dichtstbijzijnde studio in je buurt en maak een afspraak.

Profiteer van de voordelen en voel je terug goed in je vel!

Wij nemen snel contact met je op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Begin Vandaag met InfraLigne

Vind jouw actie

Onze overige acties

IMG_3815 3
In 5 weken fit!
InfraLigne fit en gezond
Fit en gezond
InfraLigne studentenkorting
Studentenkorting