Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
Voorbeeld InfraLigne oefening in infraroodcabine

7 manieren waarop onze infraroodcabines je gezondheid verbeteren

‘InfraLigne’ noem je in één adem met ‘infraroodcabines’. Onze unieke cabines zijn de hoeksteen van de InfraLigne-methode. Je voert er al liggend je oefeningen in uit. Daarbij maak je ook gebruik van gewichten aan ingebouwde lussen. Deze zorgen ervoor dat je je spieren extra versterkt.

Maar wat is die infrarood in onze cabines precies? En hoe maken infraroodstralen je gezonder? We delen graag de 7 grootste voordelen van bewegen in infraroodcabines.

1. Bye bye afvalstoffen, hello immuniteitsboost

Dankzij de diepwerkende stralen in onze infraroodcabines krijgt je stofwisseling een boost. Dat zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Bovendien stimuleert infrarood de aanmaak van witte bloedcellen, die een belangrijke rol spelen in je natuurlijk afweersysteem.

2. Pijn is verleden tijd

Onze infraroodstralen dringen 4 tot 6 cm diep door in je lichaam. Omdat jouw spierweefsel opwarmt, krijg je tijdens of na het oefenen geen last van letsels, spier- of gewrichtspijn. Mede daarom vinden mensen met reuma, artrose of MS vlot de weg naar InfraLigne.

3. Heerlijk zachte huid

Onze infraroodcabines stimuleren de doorbloeding in je lichaam. Zo wordt je huid niet alleen gladder, elastischer en mooier. Cellulitis vermindert ook sterk, net als acné, eczeem en andere huidbeschadigingen.

4. Op naar een topconditie

Door de warmte verhoogt je hartslag, waardoor je conditie verbetert. Dit effect wordt natuurlijk versterkt door de oefeningen die je in de infraroodcabines uitvoert.

5. Vet smelt weg

Doordat de infrarood een kleine temperatuurstijging creëert in je lichaam, treedt je natuurlijk afkoelingssysteem in werking. Het gevolg? Een dubbele vetverbranding waardoor je gewicht en omtrek in sneltempo afnemen.

6. Altijd goedgezind

Infrarood is uitstekend voor het humeur. Niet voor niets wordt infrarood-lichttherapie ingezet tegen depressies. Kleine moodbooster nodig? Dan is de combinatie van onze infraroodcabines en onze enthousiaste coaches i-de-aal!

7. Zoete dromen

Onze infraroodstralen bevorderen een gezonde en ontspannen slaap. Met een betere nachtrust begin je uitgerust aan je dag én ben je beter bestand tegen ziekte. In de infraroodcabines zelf zal je zeker niet in slaap vallen, maar in je eigen bed merk je ongetwijfeld het effect.


Veelgestelde vraag: “Waarom kleuren de lampen in de infraroodcabines niet rood?”

Onze infrarood is niet zichtbaar. De straling wekt dieptewarmte op in je lichaam en is niet schadelijk. Het is dezelfde straling als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke component UV. Je verbrandt dus niet 👍 en wordt er ook niet bruin van 🤷.

5 InfraLigners over hun ervaringen met onze infraroodcabines

Hoe zien de positieve effecten van infrarood op je gezondheid er in het echte leven uit? Dat kunnen onze InfraLigners je nog het best zelf vertellen. Aan het woord zijn Katrien (klachten bij menopauze), coach Kelly, Cindy C. (patiënte ziekte van Bechterew), Bernadette (skiongeval) en Cindy M. (fibromyalgiepatiënte).

– Katrien Dedier (53) ruilt de fitness in voor InfraLigne en bereikt eindelijk haar doel

“Dankzij infraroodstralen sport ik pijnvrij”

Coach Kelly Hofkens legt uit hoe onze infraroodcabines werken

“Positief effect op doorbloeding, stofwisseling én onderhuids weefsel”

– De oefeningen van InfraLigne houden Cindy Cap (37) mobiel ondanks haar ziekte van Bechterew

“Ik kan zonder overdrijven zeggen dat InfraLigne voor mij van levensbelang is”

– Ook na een skiongeval pikte Bernadette Challe (52) de draad weer op bij InfraLigne

“Mijn overgewicht stond mijn persoonlijk geluk in de weg”

– ‘Belgisch kampioene’ Cindy Mortier (43) sport al 12 jaar bij InfraLigne

“Mijn man lik op stuk gegeven”

Wil je de vele voordelen van onze infraroodcabines zelf ervaren? Schrijf je dan alvast in voor een InfraLigne Starterpakket.