Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Klanten van InfraLigne bij rond de Infraroodcabines

Hoe werkt InfraLigne?

Ieder mens is anders, maar de weg naar een slanker, gezonder en fitter lichaam is voor iedereen grotendeels hetzelfde: wat meer bewegen, gezonder eten en… volhouden. Precies daarin is de aanpak van InfraLigne onderscheidend. We vertrekken van een lichaamsmeting zodat we ons op realistische doelen kunnen richten. Gezonde voeding en beweging worden in functie daarvan precies afgewogen. De leuke sfeer en morele ondersteuning door onze begeleiders zorgen ervoor dat je concrete stappen zet voor jouw figuur en fitter lichaam.

Bodyscan

Je allereerste bezoek aan InfraLigne staat in het teken van je bodyscan. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

Op basis van je bodyscan en je doelstellingen stellen onze professionele coaches een individueel programma op, rekening houdend met je leeftijd, metabolisme, conditie, … en jouw specifieke wensen. Dat omvat een oefenprogramma op maat in de infraroodcabines en een bespreking van je eetgewoontes. Uiteraard volgen we je voortgang heel nauwgezet op en passen we je trainingsschema aan zodra je vooruitgang boekt.

Vrouwelijke klant van InfraLigne in een infraroodcabine op een handdoek die oefeningen doet

beweging

Vet verbranden, spieren versterken en gewicht verliezen doe je via oefeningen. Elke sessie staat dus in het teken van een halfuurtje werken onder begeleiding van een bewegingscoach. Uiteraard krijg je een aangepast programma op maat van je lichaam en je doelstellingen.

De infraroodcabines zijn de hoeksteen van ons bewegingsprogramma. De stralen dringen door tot in de vetlaag onder de huid en zorgen voor een betere stofwisseling zodat je lichaam afvalstoffen sneller afvoert. Ook je bloedsomloop verbetert en je spieren worden veel elastischer, waardoor je veel minder kans hebt op spierpijnen of letsels. Cellulitis  verbetert aanzienlijk: je huid wordt door de infraroodstralen weer mooier, strakker én gezonder.

voedingsadvies

Om snel blijvend fitter en gezonder te leven, moet je bewegen combineren met gezond eten. Let op: je moet niet op dieet. Maar een gezond eetschema is wél belangrijk.

Onze voedingsdeskundige overloopt met jou je eetgewoontes en stelt je een alternatief schema voor. Om je te helpen, krijg je een eetdagboek mee waarin je je eetpatroon noteert. We maken ook gebruik van een professionele weegschaal die naast je gewicht ook je vetpercentage, spiermassa en visceraal vet meet. Met die tools kunnen wij je vooruitgang goed opvolgen en de precieze oorzaken samen aanpakken.

Professionele begeleiding

Je lichaam is bij ons in goede handen. Je bewegingscoach en je voedingsadviseur zijn echte professionals die je prestaties van dichtbij opvolgen. Ze staan altijd klaar met advies.

Bijna net zo belangrijk als hun professionele hulp bij het uitvoeren van de oefeningen, is de morele steun die je van je coaches krijgt. Zij staan samen met jou te juichen bij elk klein doel wat je bereikt hebt. Ze motiveren je om vol te houden en zorgen voor een leuke sfeer tijdens de sessies, zodat je altijd graag komt bewegen.

Uiteraard mag je hen altijd om raad vragen – ze staan steeds klaar met gepast advies.