Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Moeder van drie Sandra De Meyer (31) werkt zwangerschapskilo’s eindelijk weg met InfraLigne | Moeder van drie Sandra De Meyer (31) werkt zwangerschapskilo’s eindelijk weg met InfraLigne

Moeder van drie Sandra De Meyer (31) werkt zwangerschapskilo’s eindelijk weg met InfraLigne

03-2018_InfraLigne_website_getuigenissen

 

“Op een halfuurtje tijd krijg ik alle beweging die ik nodig heb”

 

Tot voor haar eerste zwangerschap had Sandra nooit te kampen met gewichtsproblemen. Vanaf dan bleek het echter plots moeilijk om de overtollige kilo’s kwijt te raken: “Van de 25 kilo die er bij elke zwangerschap gemiddeld bijkwam, kreeg ik er tussenin slechts enkele af. Na de geboorte van mijn derde kindje besloot ik er iets aan te doen.”

Omdat Sandra voordien zonder moeite haar slanke figuur behield, had ze het er vrij moeilijk mee dat haar lichaam plots zo veranderde: “Toen een vriendin me vertelde over haar ervaring met InfraLigne, was de beslissing om het zelf te proberen snel genomen.” Een halfuurtje InfraLigne in haar agenda puzzelen bleek geen probleem: “Tijdens mijn zwangerschapsverlof nam ik de jongste ‘s morgens mee naar de studio. De twee oudsten zette ik op de heenweg af aan de school.”

Ook nu nog sport Sandra één keer per week in haar InfraLigne-studio: “Vooral de tijdsbesparing spreekt me zo aan. Een aantal uur rondhangen in de fitness, dat kan ik gewoon niet maken. Daar krijg je bovendien geen voedingsadvies. Ik zet nu bijvoorbeeld veel meer groenten op tafel, tegen de zin van mijn man. (lacht)”

Weinig vrije tijd in je agenda, maar toch nood aan meer beweging? Ga dan gerust langs bij een InfraLigne-studio bij jou in de buurt.

Sandra De Meyer
Studio: Zottegem
Resultaat: 17,4 kg en 111 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.