Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Ria Christens (55) en Liesbeth Vandermeeren (27) houden moeder-dochtermomentjes in de studio | Ria Christens (55) en Liesbeth Vandermeeren (27) houden moeder-dochtermomentjes in de studio

Ria Christens (55) en Liesbeth Vandermeeren (27) houden moeder-dochtermomentjes in de studio

Ria en Liesbeth ervaren hun oefensessies in de InfraLigne-studio als echte ‘moeder-dochtermomentjes’. “We gebruiken deze ontspannende momenten om bij te praten over het werk, familie en andere alledaagse dingen. Omdat we met twee zijn, kunnen we elkaar ook oppeppen als iemand eens wat minder zin heeft.”

Liesbeth leerde InfraLigne kennen… op de bus. “Op weg naar het werk kom ik elke dag voorbij de studio. Ik vertelde mijn zus erover, waarop zij prompt een afspraak regelde voor zichzelf, mijn mama en mij. Eerder had ik al op internet rondgekeken naar manieren om af te vallen, maar niks kon tippen aan InfraLigne. Ook de ligging en de parking aan de deur zijn grote pluspunten.”

Mama Ria vond in InfraLigne de natuurlijke afslankingsmethode waar ze al zo lang naar snakte. “Door jaren aan een stuk hard te werken, kwam ik op 3 jaar tijd 10 kilo bij. Het gewicht moest er dus weer af, maar ik wou mezelf niet uitsluiten van de rest van het gezin. Ik hecht er veel belang aan om 3 keer per dag samen aan tafel te zitten. Mezelf terugtrekken met een shake, dat is niks voor mij.” Liesbeth vindt vooral het eetboekje een grote hulp. “Als je alles neergeschreven ziet, besef je pas wat er beter kan. Stilaan vervang je bepaalde snacks spontaan door een gezonder alternatief.”

Liesbeth weet dat twee sleutelmomenten bij InfraLigne zowel haar als haar moeder voor altijd zullen bijblijven. “Bij de eerste afspraak kon ik mijn emoties even niet de baas. Dat was echt een kantelpunt in mijn leven. De laatste meting van mama en mij was minstens even memorabel. Op 9 maanden tijd hadden we allebei 16 kilo verloren. Een onvergetelijk moment om op terug te kijken.”

De band met je moeder of dochter aanscherpen terwijl je werkt aan een fitter en gezonder leven? Maak samen een afspraak in een studio in jullie buurt.

Ria Christens
Liesbeth Vandermeeren
Studio: Leuven

Resultaat:
Ria: – 16,8 kg en – 120 cm
Liesbeth: – 16,4 kg en – 123 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.