R.C. en L.V. houden moeder-dochtermomentjes in de studio | R.C. en L.V. houden moeder-dochtermomentjes in de studio

R.C. en L.V. houden moeder-dochtermomentjes in de studio

R. en L. ervaren hun oefensessies in de InfraLigne-studio als echte ‘moeder-dochtermomentjes’. “We gebruiken deze ontspannende momenten om bij te praten over het werk, familie en andere alledaagse dingen. Omdat we met twee zijn, kunnen we elkaar ook oppeppen als iemand eens wat minder zin heeft.”

L. leerde InfraLigne kennen … op de bus. “Op weg naar het werk kom ik elke dag voorbij de studio. Ik vertelde mijn zus erover, waarop zij prompt een afspraak regelde voor zichzelf, mijn mama en mij. Eerder had ik al op internet rondgekeken naar manieren om gezonder te leven, maar niks kon tippen aan InfraLigne. Ook de ligging en de parking aan de deur zijn grote pluspunten.”

Mama R. vond in InfraLigne de natuurlijke afslankingsmethode waar ze al zo lang naar snakte. “Ik wou mezelf niet uitsluiten van de rest van het gezin. Ik hecht er veel belang aan om 3 keer per dag samen aan tafel te zitten. Mezelf terugtrekken met een shake, dat is niks voor mij.” L. vindt vooral het eetboekje een grote hulp. “Als je alles neergeschreven ziet, besef je pas wat er beter kan. Stilaan vervang je bepaalde snacks spontaan door een gezonder alternatief.”

L. weet dat twee sleutelmomenten bij InfraLigne zowel haar als haar moeder voor altijd zullen bijblijven. “Bij de eerste afspraak kon ik mijn emoties even niet de baas. Dat was echt een kantelpunt in mijn leven. De laatste meting van mama en mij was minstens even memorabel. Een onvergetelijk moment om op terug te kijken.”

De band met je moeder of dochter aanscherpen terwijl je werkt aan een fitter en gezonder leven? Maak samen een afspraak in een studio in jullie buurt.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.