Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Marijke De Winne (59) overwon borstkanker en blijft op het gezonde pad met InfraLigne | Marijke De Winne (59) overwon borstkanker en blijft op het gezonde pad met InfraLigne

Marijke De Winne (59) overwon borstkanker en blijft op het gezonde pad met InfraLigne

Getuigenis InfraLigne Marijke

“Ik voelde me onmiddellijk thuis in de studio”

 

De menopauze zorgde ervoor dat Marijke zich niet goed in haar vel voelde. Haar metekind nam haar op een dag mee naar de InfraLigne-studio: “Ik verloor er meteen m’n hart aan. Dat warme onthaal, de vriendelijke coaches, … ik wist al heel snel dat ik me daar thuis zou voelen.”

Gezien haar job in het kunstonderwijs werkt Marijke meestal ’s avonds. Haar plannen om wekelijks te gaan zwemmen, vallen daardoor meestal in het water: “Ik heb er vóór InfraLigne ook aan gedacht om te beginnen joggen ’s avonds. Maar als puntje bij paaltje kwam, vond ik altijd wel een excuus om mijn avondloopje uit te stellen. Dat is nu helemaal anders. Bij InfraLigne maak je twee afspraken per week, en daar daag je altijd op.”

Drie jaar geleden moest Marijke InfraLigne even on hold zetten omwille van borstkanker: “Mijn menopauze was net achter de rug, en toen moest ik door die ziekte opnieuw hormonen beginnen slikken. Met alle gevolgen van dien. Daarnaast maakten de oefensessies plaats voor mijn bestralingen. Je kan je wel inbeelden hoe die periode het werk aan mijn figuur tenietdeed.”

Intussen mogen we Marijke weer gezond en wel in de studio ontvangen: “De oefeningen gaan heel goed op dit moment. De coaches kennen mijn verhaal ook en voelen zich niet teruggehouden om eens te vragen hoe het met me gaat. Die persoonlijke betrokkenheid apprecieer ik enorm.”

Heeft de menopauze je in haar greep? Ga langs bij een InfraLigne-studio bij jou in de buurt en verlos jezelf van al die lastige kwaaltjes.

Marijke De Winne
Studio: Eeklo
Resultaat: 5 kg en 41 cm verloren

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.