Liselotte Eeckhoudt (33) verloor haar zwangerschapskilo’s met InfraLigne | Liselotte Eeckhoudt (33) verloor haar zwangerschapskilo’s met InfraLigne

Liselotte Eeckhoudt (33) verloor haar zwangerschapskilo’s met InfraLigne


“Eerst kindjes, dan InfraLigne. Dat was mijn motto”


Liselotte zag hoe haar collega schitterende resultaten boekte met InfraLigne. Daarom nam ze zich voor om na haar zwangerschap in haar voetsporen te treden. Rond de kerstperiode wandelde Liselotte de InfraLigne-studio binnen met één duidelijk goed voornemen: haar figuur van voor haar zwangerschap terugkrijgen.

“Eerst kindjes, dan InfraLigne. Dat was mijn motto”, vertelt Liselotte. “De studio ligt op amper 1 kilometer van mijn deur, wat het voor mij nog makkelijker maakt om de sessies te combineren met mijn gezinsleven. In totaal ben ik maar een uurtje buitenshuis.”

Liselotte geeft toe dat eerdere diëetpogingen weleens faalden. Het lukte weliswaar om een paar kilootjes kwijt te spelen, maar het resultaat op lange termijn bleef uit. De aanpak van InfraLigne werkt voor de jonge mama wél. “Ik heb niet graag honger”, lacht ze charmant. “Gelukkig heb ik bij InfraLigne niet het gevoel dat ik niet meer mag eten. De tips voor gezonde tussendoortjes en het aanvullen van warme maaltijden met soep, zorgen ervoor dat ik dit veel beter kan volhouden.”

Het resultaat mag er zijn. Vrienden en kennissen vragen regelmatig bewonderend hoe Liselotte erin geslaagd is om haar figuur van voor haar zwangerschap terug te krijgen. Sterker nog, ze ziet er beter uit dan ooit: “Ik weeg op dit moment minder dan ik ooit in mijn volwassen leven heb gewogen! Het enige nadeel is dat al mijn kleren aan vervanging toe zijn, omdat ze allemaal te groot geworden zijn. En da’s niet het enige verschil. Ik voel me nu ook gewoon veel fitter. Als ik de trap op moet of naar het werk fiets, voel ik in elke vezel van mijn lichaam dat mijn conditie enorm is verbeterd.”

Zwangerschapkilo’s kunnen hardnekkig zijn, maar met het voedingsadvies en de oefeningen van InfraLigne heb je je oude figuur in een mum van tijd weer terug. Maak een afspraak in één van onze studio’s.

 

Liselotte Eeckhoudt
Studio: Deurne
Resultaat: – 19 kg en – 108 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.