Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Jonge mama Hanne Devoldere (29) trok met een duidelijk doel naar InfraLigne | Jonge mama Hanne Devoldere (29) trok met een duidelijk doel naar InfraLigne

Jonge mama Hanne Devoldere (29) trok met een duidelijk doel naar InfraLigne

“Na mijn laatste zwangerschap wilde ik opnieuw trots zijn op mijn lichaam”

 

Na de geboorte van haar tweede zoon bleef Hanne worstelen met haar zwangerschapskilo’s: “Ik verlangde naar mijn oorspronkelijk figuur. Vooral mijn buik bleef voor mij een doorn in het oog. Met twee zwangerschappen krijgen je buikspieren het namelijk zwaar te verduren. De beslissing om het bij twee kindjes te houden, was voor mij meteen het startsein om iets aan de extra kilo’s te doen.”

In het kinderdagverblijf waar Hanne aan het werk was, hoorde ze heel wat jonge mama’s over InfraLigne praten: “Een van mijn collega’s, ook een kersverse mama, begon op aanraden van onze klanten met haar eerste reeks oefenbeurten. Niet lang daarna stapte ik zelf de InfraLigne-studio binnen.” Daar kreeg Hanne het advies om niet enkel haar buikspieren te trainen: “Omdat mijn focus al die tijd op mijn buik lag, besefte ik niet dat mijn billen ook wat versteviging konden gebruiken. Daarin heeft coach Lindsy me meteen bijgestuurd, wat ik erg apprecieer. Zeker nu ik de resultaten zie.”

Intussen begon Hanne al aan haar onderhoudsbeurten. En hoewel ze vóór haar InfraLigne-avontuur nooit aan sport deed, kreeg ze dankzij de oefeningen in onze infraroodcabines de sportmicrobe te pakken: “Naast mijn oefensessies in de studio loop ik zo’n twee tot drie keer per week. Door de snelle resultaten bij InfraLigne raakte ik erg gemotiveerd om fit te blijven.”

Wil jij net zoals Hanne enkele probleemzones aanpakken na je zwangerschap? Maak dan snel een afspraak bij een InfraLigne-studio bij jou in de buurt.

Hanne Devoldere
Studio: Tielt
Resultaat: 11 kg en 60 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.