Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Infraroodstralen verlichten de reumatische ziekte van Isabelle Cauwels (41) | Infraroodstralen verlichten de reumatische ziekte van Isabelle Cauwels (41)

Infraroodstralen verlichten de reumatische ziekte van Isabelle Cauwels (41)

InfraLigne - getuigenis Isabelle

“De InfraLigne-methode is voor mij zoveel meer dan enkel afslanken”

 

Omdat Isabelle lijdt aan de ziekte van Bechterew (een reumatische aandoening) werd haar aangeraden om wat gewicht te verliezen. Diezelfde ziekte beperkt echter haar mogelijkheden op vlak van sport en beweging. Een moeilijke situatie dus: “Ik ben dan bij InfraLigne terechtgekomen, omdat zij een infraroodbehandeling combineren met oefeningen op maat.”

“De infraroodstralen hebben een positief effect op de beweeglijkheid van mijn spieren”, gaat Isabelle verder. “Daarnaast werkten de coaches een oefenprogramma uit op maat van mijn kunnen. Op die manier kan ik ook nog pijnloos aan sport doen en lukt het me om dezelfde resultaten te behalen als iemand zonder fysieke beperkingen. Dat de oefeningen in de infraroodcabine m’n figuur ook beter doen uitkomen, is natuurlijk mooi meegenomen.”

‘Meer bewegen’ en ‘gezond eten’ ziet Isabelle als de perfecte match: “Door op dieet te gaan zou ik misschien ook wat kilo’s verloren zijn. Maar door gewoon betere keuzes te maken voor m’n maaltijden, regelmatig een gezonde snack te eten en tweewekelijks een halfuurtje te sporten bij InfraLigne voel ik me over de hele lijn gezonder en fitter. De oefensessies zijn een wekelijks ritueel geworden en doen enorm veel deugd aan mijn spieren en gewrichten.”

Ook op zoek naar een sport die je gemakkelijk kan volhouden, zelfs met tegenstribbelende gewrichten? Ga dan gerust eens langs bij een InfraLigne-studio in jouw buurt.

Isabelle Cauwels
Studio: Eeklo
Resultaat: 13 kg en 113 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.