S.T. combineert korte InfraLigne-sessies met onregelmatig werkschema | S.T. combineert korte InfraLigne-sessies met onregelmatig werkschema

S.T. combineert korte InfraLigne-sessies met onregelmatig werkschema

fit en gezond

 

Hoe weinig flatterende vakantiefoto’s een leven veranderden

 

Na enkele maanden wikken en wegen, gaven S. haar weinig flatterende vakantiefoto’s de doorslag om met InfraLigne te starten. “Mijn zelfbeeld was erg negatief. Toen ik de foto’s zag van op reis, was de maat echt vol. Door een speling van het lot zag ik net een actie van InfraLigne de revue passeren: ik had dadelijk door dat hun aanpak mij op het lijf geschreven is.”

S. combineert een job in shiften met de zorg voor haar dochtertje. Veel tijd om te sporten is er dus niet. Maar gelukkig passen de korte sessies bij InfraLigne naadloos in haar schema. “Een sessie van 30 minuten kan ik makkelijk net voor of na het werk inplannen. Ik ben geen uren weg en moet geen hele dag of avond opofferen. De afspraken liggen vooraf vast, waardoor het veel makkelijker is om me eraan te houden. Lukt het me uitzonderlijk toch eens niet, dan houden de mensen van de studio daar ook rekening mee. Een sessie verplaatsen is een fluitje van een cent.”

De combinatie van korte oefensessies en persoonlijke begeleiding bleken voor S. de ideale formule om fitter en gezonder te leven. “Na 5 sessies was mijn zelfbeeld al enorm verbeterd. Ik voel me nu veel fitter en ben minder snel moe als ik iets met mijn dochtertje doe. De conclusie is dus heel simpel: ik ga mijn gezonde gewoonte genaamd ‘InfraLigne’ zeker aanhouden.”

Weinig tijd om te gaan sporten? De korte sessies bij InfraLigne zijn probleemloos te combineren met een drukke agenda. Zoek een studio bij jou in de buurt en plan je afspraak online.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.