Hoe vermageren? Lees het wonderlijke verhaal van Marleen (57) | Hoe vermageren? Lees het wonderlijke verhaal van Marleen (57)

Hoe vermageren? Lees het wonderlijke verhaal van Marleen (57)

hoe vermageren

Oefenen bij InfraLigne, zelfs na twee rugoperaties


Toen Marleen Van Ooteghem naailes ging volgen, werd ze onverwacht geconfronteerd met haar gewicht. “Ik moest alle kleren in de grootste maat maken en was overduidelijk de dikste in de groep. Mijn jongste dochter smeekte me om opnieuw met InfraLigne te beginnen.” Een oproep die niet in dovemansoren viel…

Marleen was eerder al eens 10kg afgevallen, maar twee hernia’s en evenveel operaties later was het verloren gewicht er weer helemaal bijgekomen. Bij InfraLigne pikte Marleen de draad terug op. Dankzij aangepaste oefeningen en voedingsadvies op maat voelt ze zich niet alleen fysiek maar ook mentaal veel fitter. “Ik volg een specifiek programma voor de rug, met aangepaste oefeningen. De professionele coaches van InfraLigne zorgen ervoor dat ik alle oefeningen juist uitvoer. Ook pilates helpt me hierbij. Ik voel me veel beter en trek ondertussen zelfs met de fiets naar de studio.”

Door haar rugproblemen kan Marleen niet alle sporten zomaar beoefenen. Maar dankzij het aangepaste programma bij InfraLigne, kan ze haar gezonde voeding toch combineren met voldoende beweging. “Om 30 kilogram kwijt te geraken, was óf sporten óf gezonder eten alleen niet genoeg. Het moest echt een combinatie van beiden zijn. Met mijn aangepaste oefeningen heb ik toch het gevoel dat ik echt sport. En zelfs gezond eten lukt veel beter dan ik had verwacht. Ik kook gewoon dezelfde dingen voor het hele gezin. Bovendien ga ik elke vrijdag uit eten met mijn man, weliswaar met aangepaste porties.”

Het resultaat? Marleen voelt zich fysiek veel fitter en heeft aanzienlijk minder last van haar rug. Ook mentaal staat ze sterker dan ooit: “Als ik op straat iemand zie met overgewicht, vraag ik me niet meer af of ik ook zo dik ben.”

Kamp je met medische problemen of blessures? Onze professionele coaches houden rekening met jouw specifieke situatie en zorgen voor een voedings- en bewegingsplan op maat. Kom langs voor een gesprek.

 

Marleen Van Ooteghem
Studio: Ledeberg
Resultaat: – 20 kg en – 155 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.