InfraLigne houdt S.M. fit en gezond, ondanks meerdere rugoperaties | InfraLigne houdt S.M. fit en gezond, ondanks meerdere rugoperaties

InfraLigne houdt S.M. fit en gezond, ondanks meerdere rugoperaties

 

“Het enige gezondheidsprogramma dat rekening houdt met mijn rug”

 

Al sinds haar tienerjaren sukkelt S. met een slechte rug. “Ik heb al 3 rugoperaties doorstaan, en heb er nog eentje voor de boeg. Na mijn eerste operatie kwam ik heel wat kilo’s bij. Het is dan ook heel moeilijk om fit te blijven als je niet vrij kan bewegen.”

S. probeerde al eigen fitnesstoestellen en shakes uit, maar stelde vast dat InfraLigne voor haar de enige haalbare oplossing is om te bewegen. “Mijn coach houdt in het oefenprogramma rekening met mijn rug. De pijn en het ongemak verschillen van dag tot dag. Afhankelijk van hoe ik me voel, past de coach mijn oefeningen aan. En dat wil niet zeggen dat ze niet stevig zijn. Ik voel na de sessies zeker dat mijn spieren gewerkt hebben.”

De oneliner ‘liefde op het eerste gezicht’ is in het geval van S. wel heel erg van toepassing: “De aankleding van de studio sprong meteen in het oog. Het gaf me een aangenaam gevoel. De studio ligt sinds de verhuis ook vlak langs het huis van mijn ouders. Best handig!”

Hoe InfraLigne je leven kan veranderen? Dat weet S. uit eigen ervaring. “Door het advies van de gediplomeerde diëtiste consistent op te volgen, is het intussen een gewoonte geworden om gezond te eten. En dat is niet alleen goed nieuws voor mezelf. Ook mijn zoontje surft mee op de gezonde golf. Tijdens vakanties komt hij zelfs mee naar de studio. Hij leeft zich dan uit op de loopfiets in de studio.”

De sfeer in de studio zit altijd perfect, volgens S.: “Kinderen zijn er meer dan welkom en de coaches zorgen altijd voor de juiste stemming. Hun motivatie geeft mij extra steun.”

Last van je rug of andere kwaaltjes? Onze coaches stellen voor iedereen een haalbaar programma op. Maak dus gerust een afspraak in een studio in jouw buurt.

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.