Coach Wendy Verschaeren verklapt het geheim achter de oefeningen van InfraLigne | Coach Wendy Verschaeren verklapt het geheim achter de oefeningen van InfraLigne

Coach Wendy Verschaeren verklapt het geheim achter de oefeningen van InfraLigne

begeleiding bij afslanken

“Iedereen krijgt bij ons de juiste begeleiding bij het afslanken”

Buik? Billen? Benen? Iedereen heeft wel een andere ‘probleemzone’ en dus baat bij andere oefeningen. Tijdens een intakegesprek en gedetailleerde figuuranalyse krijgt de bewegingscoach een duidelijk beeld van de specifieke noden van de klant. Op basis daarvan stelt de coach vervolgens een aangepast oefenschema op.

“We polsen bij nieuwe klanten altijd naar hun verwachtingen. Wat willen ze bereiken? Welke zones willen ze aanpakken? Zijn er specifieke klachten, zoals problemen met de rug of nek? Eens we een volledig beeld hebben, bekijken we welke oefeningen we het gewenste resultaat kunnen opleveren”, verduidelijkt coach Wendy.

“Onze standaardprogramma’s zijn maar een vertrekpunt. Ze worden aangepast aan elke individuele klant. De voordelen? We kunnen focussen op specifieke zones. Zo werken we niet enkel aan de kilo’s maar ook aan iemands figuur. Doordat onze oefeningen liggend worden uitgevoerd, krijg je ook geen overbelasting van de gewrichten.”

De persoonlijke aanpak en het bijsturen van zowel voedings- als oefenschema’s in functie van de wensen en noden van de klant, zijn twee diensten waar InfraLigne bijzonder trots op is. “Onze flexibiliteit is en blijft één van onze grootste troeven. Alles naar wens van de klant, daar draait het om bij InfraLigne”, beaamt Wendy.

Je hoeft geen topatleet te zijn om met de oefeningen in de infraroodcabine te beginnen. We zorgen voor een trainingsschema op maat van jouw kunnen. Probeer het zelf bij een studio in jouw buurt.

 

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.