Amber Mariën (18) gaat een ‘InfraLigne’-competitie aan met haar moeder en grootmoeder | Amber Mariën (18) gaat een ‘InfraLigne’-competitie aan met haar moeder en grootmoeder

Amber Mariën (18) gaat een ‘InfraLigne’-competitie aan met haar moeder en grootmoeder

 

“Met 3 generaties samen naar de InfraLigne-studio”


Fitness, dansen, joggen, … niets scheen Amber te helpen om die extra kilo’s te verliezen. Totdat ze de InfraLigne-studio (opnieuw) binnenstapte. “Als peuter kwam ik soms met mijn mama mee naar de studio. Intussen heb ik de speelhoek omgeruild voor de cabines, en dat voelt bijzonder goed.”

Omdat Amber aan diabetes lijdt, ging zo ook vóór InfraLigne al heel bewust met haar voeding om. “Door mijn ziekte zal je me sowieso nooit met allerlei zoete troep betrappen. Ook de tijdstippen waarop ik eet liggen zo goed als vast. Toch helpt het eetboekje om rekening te houden met alle bijkomend advies.”

Vooral de oefeningen in de cabines maken voor Amber het verschil. “In het begin is het even wennen aan de cabines. En ook nu nog zien de oefeningen er gemakkelijker uit dan ze werkelijk zijn. Je voelt na een sessie echt wel dat je gewerkt hebt. Daarrond heerst nog een verkeerde opvatting bij mijn leeftijdsgenoten, denk ik. Jongeren zijn eerder geneigd om naar de fitness te stappen als ze aan hun figuur willen werken. Maar ik ben het levende bewijs dat InfraLigne die ideale manier is om je doelen te bereiken.”

Amber kan zelfs getuigen dat de InfraLigne-methode voor alle leeftijden werkt. “Mijn mama en grootmoeder zijn allebei InfraLigners in Beveren. In het weekend gaan we soms alle 3 samen oefenen. Mama en ik hebben een lichte voorsprong in onze onderlinge ‘competitie’, maar mémé is goed op weg om ons in te halen (lacht).” 

‘Samen is altijd leuker dan alleen’. Bij InfraLigne maak je gemakkelijk een afspraak samen met familie of vrienden. Vind hier een studio in jouw buurt.

 

Amber Mariën
Studio: Beveren
Resultaat: – 6,8 kg en – 82,5 cm

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.