Kalkoenfilet op “Languedoc” wijze | Kalkoenfilet op “Languedoc” wijze

Kalkoenfilet op “Languedoc” wijze

Ingrediënten voor 2 personen

300 g kalkoenfilet

200 g aubergine

1 tomaat

100 g champignons

15 g olijfolie

1 kl maïszetmeel (optioneel)

2 takjes peterselie

1 teentje knoflook

peper en zout

Bereidingswijze

Maak de groenten schoon. Snijd de tomaat in stukjes, de champignons in plakjes en de aubergine in blokjes van 1 cm.. Pel en snipper de knoflook. Rooster de kalkoenfilet in een grillpan. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de groenten en knoflook toe. Kruid met peper en zout. Laat even stoven. Eventueel kan je het groentevocht binden met maïszetmeel. Verdeel de kalkoenfilet en de groenten over de borden en werk af met peterselie.

voedingswaarde per portie

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.