Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Trouwe klant? Profiteer nu van je voordeel!

Starten bij InfraLigne? Ontdek de formules.

week31
Category: Hoofdgerecht

Kalkoenfilet op “Languedoc” wijze

Ingrediënten

kalkoenfilet
 - 300 
aubergine
 - 200 
tomaat
 - 1 
champignons
 - 100 
olijfolie
 - 15 
maïszetmeel (optioneel)
 - 1 
kl 
peterselie
 - 2 
takjes 
knoflook
 - 1 
teentje 
peper en zout

Bereidingswijze

Maak de groenten schoon. Snijd de tomaat in stukjes, de champignons in plakjes en de aubergine in blokjes van 1 cm.. Pel en snipper de knoflook.
Rooster de kalkoenfilet in een grillpan. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de groenten en knoflook toe.
Kruid met peper en zout. Laat even stoven.
Eventueel kan je het groentevocht binden met maïszetmeel.
Verdeel de kalkoenfilet en de groenten over de borden en werk af met peterselie.

Smakelijk!