Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

hazenrug
Category: Hoofdgerecht

HAZENRUGFILET MET KNOLSELDERPUREE

Ingrediënten

hazenrugfilets
 - 2 
knolselder
 - 400 
aardappelen
 - 400 
melk
 - 500 
ml 
witloven
 - 2 
witte beukenzwammen
 - 150 
boter
peper, zout en nootmuskaat

Bereidingswijze

Schil de knolselder en aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Kook deze in een kom met de melk op een laag vuurtje. Giet na 20 minuten de melk af in een kom. Mix de aardappelen en knolselder en werk af met peper, zout en nootmuskaat.
Snijd het witloof doormidden en stoof in een pan met een bodempje water. Kruid het witloof af met peper en nootmuskaat.
Bak de zwammen in een beetje boter. Kruid deze ook af met peper en zout.
Bak het vlees rosé in boter en kruid af met peper en zout.

Smakelijk!