Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Start nu bij InfraLigne! 

Fit en gezond aan de feesttafel 

stroganoff
Category: Hoofdgerecht

KIP STROGANOFF MET RIJST

Ingrediënten

ui 'gesnipperd'
 - 1 
knoflook 'geperst'
 - 2 
tenen 
kipfilet 'in blokjes'
 - 300 
champignons 'in plakjes'
 - 250 
g  
rode paprika's 'in reepjes'
 - 2 
olijfolie
 - 4 
etl 
bloem
 - 3 
etl 
kippenbouillon
 - 500 
ml 
tomatenpuree
 - 70 
room
 - 100 
ml 
zilvervliesrijst
 - 250 
paprikapoeder en oregano

Bereidingswijze

Breng water aan de kook en kook de rijst zoals vermeld op verpakking.
Neem een sauspan en verhit 3 lepels olijfolie met een teen look, 3 lepels bloem, paprikapoeder en oregano. Voeg de kippenbouillon en tomatenpuree toe en bak even mee.
Meng de room erbij en laat even koken.
Stoof ondertussen de ajuin en een teen look in een andere pan. Bak de kip mee en breng op smaak met peper en zout. Voeg de champignon en paprika toe en bak mee.
Giet de saus mee bij het kippenmengsel en serveer met rijst.

Smakelijk!