Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

KIPSTOOF
Category: Hoofdgerecht

OVENSCHOTEL MET KIP

Ingrediënten

kippenbillen
- 6 à 8 
aardappelen
 - 800 
uien
 - 2 
knoflook
 - 1 
teentje 
wortelen
 - 6 
tal 
butternut pompoen
- halve 
olijfolie
 - 4 
etl 
kippenkruiden
peper en zout
optioneel: garam masala

Bereidingswijze

Snijd de groenten en aardappelen in grove blokjes. Neem een ruime ovenschotel en doe de groenten en aardappelen er in. Plet de look en voeg deze toe aan de groenten. Meng de olijfolie en kruiden: peper, zout en garam masala door de groenten en aardappelen. Leg de kippenbillen bovenop de groenten en kruid ze af met kippenkruiden. Zet de ovenschotel 45 min à 1 uur in de oven op 180°C. Draai de billen na 30 minuten eens om.

Smakelijk!