BOSBESSENCAKE | BOSBESSENCAKE

BOSBESSENCAKE

Ingrediënten voor 8 personen

500 ml platte kaas

125 gram havermoutmeel of amandelmeel

2 eieren

25 gram vanillesuiker

125 gram bosbessen

7 gram bakpoeder

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden.

Klop de eieren samen met de platte kaas met een mixer of een garde.

Voeg nu het Havermoutmeel of amandelmeel toe en mix dit door het beslag.

Dit kan je kant en klaar kopen of je kunt havermout fijnmalen.

Voeg nu de suiker en het bakpoeder toe.

Bekleed een cakeblik met bakpapier.

Giet het beslag in het cakeblik en verdeel hier de blauwe bessen over.

Zet de cake 45 minuten in de oven.

voedingswaarde per portie

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.