Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Trouwe klant? Profiteer nu van je voordeel!

Starten bij InfraLigne? Ontdek de formules.

bosbessencake
Category: Dessert, Tussendoortjes

BOSBESSENCAKE

Ingrediënten

500 ml platte kaas

125 gram havermoutmeel of amandelmeel

2 eieren

25 gram vanillesuiker

125 gram bosbessen

7 gram bakpoeder

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden.

Klop de eieren samen met de platte kaas met een mixer of een garde.

Voeg nu het Havermoutmeel of amandelmeel toe en mix dit door het beslag.

Dit kan je kant en klaar kopen of je kunt havermout fijnmalen.

Voeg nu de suiker en het bakpoeder toe.

Bekleed een cakeblik met bakpapier.

Giet het beslag in het cakeblik en verdeel hier de blauwe bessen over.

Zet de cake 45 minuten in de oven.

Smakelijk!