Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Trouwe klant? Profiteer nu van je voordeel!

Starten bij InfraLigne? Ontdek de formules.

appelbloem
Category: Dessert

APPELBLOEMETJES

Ingrediënten

rode zoete appel
bladerdeeg
ei
 - 1 
kaneelpoeder
bruine suiker
 - 2 
etl 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C.
Verwijder het klokhuis met een appelboor. Snijd nadien de appel in schijven +/- 5cm dik.
Snijd het bladerdeeg in lang reepjes van 1 cm breed. Rol de bladerdeegreepjes rond de schijven door het midden.
Kluts het ei en besmeer de met bladerdeeg bedekte schijven in met het ei.
Bestrooi nadien de schijven met kaneel en suiker.
Plaats +/- 20 min in de oven.

Smakelijk!