Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Terug fit & gezond met InfraLigne

Ontdek onze formules

programma op maat

Iedereen InfraLigner: 4 redenen waarom InfraLigne ook bij jou past

programma op maat

 

Iets nieuws beginnen is altijd spannend. Een nieuwe job, een nieuwe relatie, een nieuwe hobby, … Bij InfraLigne kan iedereen echter met een gerust hart binnenstappen. Je hoeft je namelijk niet af te vragen of de oefeningen in onze infraroodcabines bij jou passen. Onze professionele coaches stellen jouw programma volledig naar jouw wensen en einddoelen op. Bovendien houden ze daarbij rekening met eventuele medische klachten.

Is fitter en gezonder worden met InfraLigne iets voor jou? Wij zijn zeker van wel. En daar hebben we vier goede redenen voor.

1. Gratis figuuranalyse en oefenprogramma op maat

Tijdens je eerste (gratis) bezoek aan InfraLigne staat alles in het teken van je figuuranalyse. Aan de hand van verschillende metingen leren jij en je coach je lichaam beter kennen. Maak je vooral geen zorgen over deze analyse. Alles gebeurt afgezonderd van de oefencabines en de metingen zijn zo gefixt.

Op basis van je figuuranalyse stellen onze coaches een oefenprogramma op maat op. Enerzijds bepaalt dat jouw specifieke oefeningen in onze infraroodcabines. Anderzijds gaat het over een eetschema dat jou toelaat om lekker te blijven eten, en toch die centimeters en kilo’s te verliezen. Ook je leeftijd, metabolisme, conditie en eigen wensen nemen de coaches mee in je programma op maat. Je bent dus zeker van professionele begeleiding mét resultaat.

2. Iedereen behaalt gegarandeerd resultaat

Je zal niet snel een meer diverse groep vinden dan onze InfraLigners. Vrouwen en mannen, jonge twintigers en enthousiaste 60-plussers, ervaren sportievelingen en beginners, … Iedereen is welkom én iedereen behaalt het doel dat zij of hij voor ogen heeft.

Pas bevallen? Dan kan je bij InfraLigne terecht om je figuur terug te krijgen én je spieren op een gezonde manier weer te herstellen. Als nieuwe mama geniet je zelfs van een leuke korting! Ontdek hier hoe InfraLigner Liselotte haar zwangerschapskilo’s verloor.

De 50 of 60 gepasseerd? Dan heb je de perfecte leeftijd om met InfraLigne te beginnen. Dankzij de oefeningen in onze infraroodcabines hou je je spieren en huid soepel en smelten die kleine dagelijkse kwaaltjes weg als sneeuw voor zon. Lees hier hoe Annie bij InfraLigne aan haar figuur en gezondheid werkt.

– Wist je dat heel wat InfraLigne-studio’s cabines voor mannen hebben? Deze cabines zijn iets groter en werken met zwaardere gewichten aan de elastieken. Lees hier hoe Geert overschakelde op een onderhoudskuur nadat hij 30 kilo verloor met InfraLigne.

– Last van medische kwaaltjes? Geen probleem. Je krijgt een aangepast oefenprogramma en onze coaches zorgen ervoor dat je juist beweegt. Dankzij de combinatie van oefeningen en infraroodstraling nemen heel wat klachten zelfs af. Ontdek hoe Sophie de positieve effecten van InfraLigne aan den lijve ondervindt.

3. Altijd een studio in jouw buurt

Je bent vast al eens een InfraLigne-studio tegengekomen in je gemeente of streek. Voel je vrij om de volgende keer even binnen te springen voor meer uitleg of om een eerste afspraak vast te leggen. Onze coaches staan altijd klaar voor een babbeltje over hoe jij fitter en gezonder kan worden.

4. Betalingsplan naar keuze

Niet alleen onze oefenprogramma’s werken we op maat uit. Ook de manier waarop je betaalt voor je oefensessies kies je zelf. Betaal je per kuur? Of kies je voor het gemak van een (voordelig) abonnement? Jij bepaalt welke manier het beste bij je past.

Oefen je bij InfraLigne om medische klachten te verhelpen? Dan kan je je oefensessies zelfs terugbetaald krijgen.

 

Het antwoord op de vraag ‘Is InfraLigne iets voor mij?’ luidt altijd volmondig ‘Ja!’. Ontdek jouw programma op maat in een studio bij jou in de buurt.