Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Voor Annie Sioen (66) is afvallen al lang niet meer de hoofdreden om onze oefensessies bij te wonen | Voor Annie Sioen (66) is afvallen al lang niet meer de hoofdreden om onze oefensessies bij te wonen

Voor Annie Sioen (66) is afvallen al lang niet meer de hoofdreden om onze oefensessies bij te wonen

 

“Je krijgt een vertrouwensband met zowel de coaches als andere InfraLigners”

 

Zeven jaar geleden stapte Annie de InfraLigne-studio in Leuven binnen om intensief aan haar figuur en gezondheid te werken. Intussen schakelde ze over op een onderhoudsprogramma: “InfraLigne blijft voor mij ook op lange termijn de ideale manier om meer beweging te krijgen. De coaches houden namelijk heel goed rekening met mijn zwakke knie en onderrug.”

Toch kan Annie gemakkelijk heel wat andere redenen opsommen om elke week naar de studio te komen: “InfraLigne legt vooral de nadruk op ‘gezond zijn’. Qua voedingsadvies zullen ze zich bijvoorbeeld nooit laten leiden door de trends van het moment. De coaches helpen je gewoon om een gezond evenwicht te vinden in je voeding en levenswijze. Er heerst dan ook geen onaangename druk om bepaalde resultaten te behalen.”

Naast het professionele advies spreekt het sociale aspect van InfraLigne Annie enorm aan: “Anders dan in een fitnesscomplex bouw je in de InfraLigne-studio een echte vertrouwensband op met de coaches en andere mensen die je elke week terugziet. In deze ik-gerichte, verzuurde maatschappij heb ik nood aan zulke echte contacten. Vandaar wellicht ook mijn InfraLigne-verslaving.”

Ook op zoek naar een fitheidsprogramma waar je de menselijke warmte gratis bijkrijgt? Maak dan een afspraak in een InfraLigne-studio bij jou in de buurt.

Annie Sioen
Studio: Leuven
Resultaat: 6 kg en 58 cm verloren

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.