Geert Haelterman (55) geraakte opnieuw in topconditie dankzij InfraLigne voor mannen | Geert Haelterman (55) geraakte opnieuw in topconditie dankzij InfraLigne voor mannen

Geert Haelterman (55) geraakte opnieuw in topconditie dankzij InfraLigne voor mannen

In de periode dat Geert aan competitiezwemmen deed, had hij een conditie om van te dromen. Zijn job als beenhouwer strooide echter roet in het eten. “Ik werkte heel veel uren per week. Veel tijd om te sporten blijft er dan niet over. Bovendien proef je als gepassioneerd beenhouwer de hele dag door van je bereidingen én zit je geregeld op restaurant.”

Toen Geerts toenemende gewicht hem begon te storen, besloot hij er iets aan te doen. “Mijn buikspieren waren niets meer waard, met als gevolg dat mijn rug veel te verduren kreeg. ’s Morgens geraakte ik niet meer zonder slag of stoot uit bed. Omdat een vriendin vertelde hoe ze bij InfraLigne snel en comfortabel afgevallen was, ben ik zelf op gesprek gegaan in de gemengde studio in Zottegem. Daar staan naast de gewone cabines ook iets grotere cabines voor mannen.”

Zelfs als echte Bourgondiër, lukte het Geert om het advies van onze voedingsdeskundige op te volgen. “Voordat ik met InfraLigne begon, kon er elke dag een fles champagne vanaf in de jacuzzi, gevolgd door nog wat sterke drank of een trappist. Nu heb ik al 4 maanden geen alcohol meer aangeraakt.”

Het resultaat mag er dan ook zijn. “Op 4 maanden tijd ging ik van 108 naar 78 kilo. Ondertussen ben ik al iets meer dan een jaar bezig en schakelde ik over op een onderhoudskuur. Ik kan met trots zeggen dat ik vandaag, met 74 kilo, opnieuw op mijn gewicht zit van toen ik competitie zwom. De onderhoudssessies bij InfraLigne trek ik zeker nog door. Ik blijf genieten van de verbaasde gezichten bij mensen die me al een tijdje niet meer gezien hebben (lacht).”

Ook heimwee naar je topconditie van weleer? Maak snel een afspraak bij een InfraLigne-studio in jouw buurt en we maken er samen werk van.

Geert Haelterman
Studio: Zottegem
Resultaat: – 21 cm en 34 kg

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.