FAQ | FAQ

Kan ik Infraligne wel combineren met mijn drukke leven?

Absoluut! Je oefeningen duren maar twee keer per week een halfuurtje. En je voedingsschema kan perfect aangepast worden aan je werkuren of je shiften. En geef nu toe: met welke andere sport bereik je hetzelfde resultaat voor zo’n kleine tijdsinvestering?

Hoe werkt een infraroodcabine?

De combinatie van fysieke inspanning en infraroodstraling zorgt voor een gunstig effect op de doorbloeding, de stofwisseling in de spieren en het onderhuids weefsel. Dit resulteert onder andere in:

  • een betere vetverbranding
  • minder pijnlijke spieren en gewrichten
  • gunstig voor hart en bloedvaten
  • stimulans van de stofwisseling
  • betere afvoer van afvalstoffen
  • vermindering van cellulite
  • snellere genezing van huidletsels

Is Infraligne belastend voor mijn lichaam? 

Nee. Je krijgt een schema dat precies afgestemd is op jouw fysieke conditie en jouw mogelijkheden. We houden dus ook rekening met je lichaamsbouw, je fitheid, je leeftijd, … En omdat je alle oefeningen liggend uitvoert, blijft je rug mooi gespaard.

Zijn de infraroodstralen veilig?

Absoluut. Infrarood is eigenlijk gewoon een lichtstraal die we niet kunnen zien, en is absoluut niet schadelijk voor je gezondheid. Ook niet bij kinderen. Sterker nog: infrarood is een natuurlijke energiebron die je lichaam erg veel goed doet.

Kan ik mij bij Infraligne opfrissen na mijn oefenbeurt?

Ja. Je kan hier comfortabel (en gratis) douchen na je training. We hebben ook altijd onbeperkt fris water voor je klaarstaan.

Waarin verschillen de mannenstudio’s van de vrouwenstudio’s?

Mannen zijn groter dan vrouwen – en dus zijn onze infraroodcabines dat ook. Zo eenvoudig is dat. Uiteraard krijgen mannen ook een aangepast voedingsschema (omdat ze ongeveer een derde meer calorieën nodig hebben per dag).

Hoeveel beurten heb ik nodig om resultaat te behalen?

Aha, de million dollar question. We kunnen je onmogelijk nu al een antwoord geven. Daarvoor moeten we even een figuuranalyse maken en een programma opstellen. Als je je daaraan houdt, garanderen we trouwens succes.

Ik heb geen overgewicht. Is Infraligne dan iets voor mij?

Ja. Onze oefeningen zijn uitstekende afslankers, maar ze helpen ook om je huid te verstevigen en je figuur erg plaatselijk te corrigeren. Zelfs cellulitis verdwijnt dankzij onze kuur!

Mag ik Infraligne doen als ik met een ivf-behandeling bezig ben?

Ja. De infraroodstralen zijn volstrekt veilig. Sterker nog: omdat een ivf-behandeling wel eens voor gewichtstoename zorgt, is dit een uitstekend moment om bij ons te komen oefenen!

Stel dat ik tijdens mijn Infraligne-kuur zwanger geraak, mag ik dan verder blijven oefenen? 

Ja. Als zwangere vrouw mag je probleemloos blijven trainen. We maken zelfs een aangepast programma dat je zwangerschap volgt zodat je de hele tijd fit blijft! Uiteraard overleg je eerst best even met je gynaecoloog.

Ik ben net bevallen. Vanaf wanneer mag ik starten met Infraligne?

Gun jezelf alvast nog een weekje of zes rust. Je hebt het verdiend! Daarna mag je terug komen trainen volgens een aangepast postnataal programma (met veel aandacht voor je bekkenbodemspieren). Uiteraard is je baby ook welkom in de studio!

Check vooraf wel even met je gynaecoloog of alles in orde is!

Ik zit volop in de menopauze. Heeft het dan zin om Infraligne te doen?

Absoluut. Net nu is het belangrijk om volop te bewegen en gezond te eten. Zo hou je de negatieve gevolgen van die menopauze lichamelijk onder controle!

Is het programma haalbaar voor iemand die nooit gesport heeft?

Ja. Uiteraard zal je niet vanaf dag één alle oefeningen op het hoogste tempo kunnen uitvoeren. Maar dat moet ook niet. Net daarom maken we je oefenprogramma op maat!

 

BTW-nummer: 861 016 144

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.