Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!

Ontdek het hier!

week33
Category: Hoofdgerecht, Lunch

Zalmhaasje met zomerse mango couscous salade

Ingrediënten

volkoren couscous, ongekookt
 - 250 
broccoli, vers
 - 1 
sperziebonen, vers
 - 400 
kerstomaten, vers
 - 200 
mango, vers
 - 1 
lente-uitje
 - 1 
olijfolie
 - 2 
el 
zalmhaasjes
 - 4 
peper en zout
dille

Bereidingswijze

Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes. Maak de bonen schoon en kook ze in licht gezouten water.
Voeg na 3 minuten de broccoli toe. Laat verder koken tot beide beetgaar zijn. Giet vervolgens af. Laat ze even schrikken onder koud water en zet aan de kant om verder af te koelen.
Snijd de kerstomaatjes in vieren. Schil de mango en snijd in blokjes. Versnipper het lente-uitje. Meng de couscous samen met de boontjes, broccoli, mango, kerstomaten en lente-ui.
Voeg 2 eetlepels olijfolie toe en kruid af met peper en zout. Indien mogelijk zet je de couscous salade enkele uren in de koelkast zodanig dat deze mooi fris is.
Bak de zalm in een antikleef pan zonder vet. Kruid af met wat peper, zout en dille. Dresseer de borden met een warm stuk zalm en de couscous salade.

Smakelijk!