Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

week 5 soep
Category: Hoofdgerecht, Lunch

Winterse posteleinsoep met garnaaltjes

Ingrediënten

200gr postelein
2 preistengel
2 rode uien (1 grote of 2 kleinere)
2 magere kippenbouillon blokjes
1,5 l water
100gr garnaaltjes
1el olijfolie
1 kruidentuiltje

peper en zout

Bereidingswijze

Stoof de fijn gesneden ui tot hij glazig is , voeg de postelein en de
gesneden prei toe .
Daarna het water , kruidentuiltje en de kippenbouillon blokjes .
Laat koken tot alles gaar is . Haal het kruidentuiltje eruit en mix
de soep. Werk af met peper en zout en de garnaaltjes.
Indien u de soep magerder wil dan laat u de olijfolie weg en doe
je gewoon alles samen in de kom.

Smakelijk!