Snel (terug) fit & gezond!
150 gram volkoren couscous
200 gram feta
1 avocado
2 el gepelde pistache noten
1 bosui
200 gram Roma tomaatjes
85 gram rucola
2 el extra vierge olijfolie
Citroensap
Peper en zout naar smaak
Bereid de couscous volgens vermelding op de verpakking. Laat het afkoelen. Snijd de feta in kleine blokjes. Was en snijd de cherrytomaatjes door de midden en de bosui in dunne ringen. Was de rucola. Halveer de avocado, haal de pit eruit en ook het vruchtvlees. Doe over de avocado een beetje citroensap, om verkleuring tegen te gaan. Snijd daarna de avocado in kleine blokjes. Voeg alle ingrediënten toe aan de couscous, de tomaatjes, avocado, feta blokjes, pistachenoten, bosui en de rucola. Roer dit mengsel voorzichtig door, breng de salade op smaak met zout en peper en voeg de extra vierge olijfolie toe.
De salade kan ook heerlijk op smaak gebracht worden met verse kruiden. Bijvoorbeeld munt, koriander, basilicum enz.