Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

December Days tot 15/12: Ontdek de acties & het proefpakket
INF-logo-nobaseline_pos
couscousweek18
Category: Hoofdgerecht, Lunch

Volkoren couscous salade

Ingrediënten

150 gram volkoren couscous

200 gram feta

1 avocado

2 el gepelde pistache noten

1 bosui

200 gram Roma tomaatjes

85 gram rucola

2 el extra vierge olijfolie

Citroensap

Peper en zout naar smaak

 

Bereidingswijze

Bereid de couscous volgens vermelding op de verpakking. Laat het afkoelen. Snijd de feta in kleine blokjes. Was en snijd de cherrytomaatjes door de midden en de bosui in dunne ringen. Was de rucola. Halveer de avocado, haal de pit eruit en ook het vruchtvlees. Doe over de avocado een beetje citroensap, om verkleuring tegen te gaan. Snijd daarna de avocado in kleine blokjes. Voeg alle ingrediënten toe aan de couscous, de tomaatjes, avocado, feta blokjes, pistachenoten, bosui en de rucola. Roer dit mengsel voorzichtig door, breng de salade op smaak met zout en peper en voeg de extra vierge olijfolie toe.

De salade kan ook heerlijk op smaak gebracht worden met verse kruiden. Bijvoorbeeld munt, koriander, basilicum enz.

Smakelijk!