Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
veggiewrap
Category: Lunch

VEGGIE WRAPS

Ingrediënten

verse bieslook
 - 0 
7,5 g 
cherrytomaten
 - 125 
verse spinazie
 - 30 
milde olijfolie
 - 0 
1,5 etl 
witte natuurazijn
 - 0 
1,5 etl 
eieren
 - 2 
water
 - 1 
etl 
volkoren wraps
 - 2 
peper en zout

Bereidingswijze

Snijd de bieslook fijn en de tomaten in kwarten. Meng de tomaten met de bieslook, spinazie, 1⁄3 van de olie en de azijn in een kom. Breng op smaak met peper. Klop de eieren met het water in een groot diep bord los en breng op smaak met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan. Wentel 1 wrap in het eimengsel, leg in de pan en bak ca. 4 min. op middelhoog vuur tot het ei stolt. Keer halverwege. Neem de wrap uit de pan en leg op een bord. Bak zo de rest van de wraps. Vul de wraps met de salade en rol ze op. Snijd elke wrap schuin doormidden en serveer direct.

Smakelijk!