Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

burrata
Category: Lunch

ZOETE AARDAPPEL MET BURRATA

Ingrediënten

bollen burrata
 - 2 
halve avocado
grote zoete aardappel
 - 1 
handjes spinazie
 - 2 
pijpajuintjes
 - 3 
kerstomaten
 - 20 
Italiaanse kruiden
olijfolie
 - 1 
eetl 

Bereidingswijze

Schil en kook de zoete aardappel.
Snijd de aardappel in blokjes. Snijd de tomaten, pijpajuin en avocado.
Leg alles op een bord samen met de spinazie.
Snijd je burrata in stukjes en verdeel over het bord
Werk af met een beetje olijfolie en Italiaanse kruiden.
Tip: Kook de aardappelen de dag voordien.
Tip: Een olijfoliespray zorgt ervoor dat de olijfolie mooi verdeeld wordt en dat je er minder van nodig hebt

Smakelijk!