Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Start nu bij InfraLigne! 

Fit en gezond aan de feesttafel 

sushi
Category: Lunch

Vegan sweet sushi rolls

Ingrediënten

100 gr sushi-rijst, ongekookt

1 bakje shiitake

4 eetlepels tamari

1 pakje nori-bladen

50 gr gemengde kiemen (of alfalfa)

½ komkommer

½ avocado

1 rijpe mango

Wasabi

sojasaus

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Snij de shiitake in dunne plakjes, marineer deze in de tamari terwijl je de rest klaarmaakt.

Snij de komkommer en mango in dunne reepjes en leg deze in aparte bakjes.

Maak vervolgens de sushi-rolls: beleg een nori-vel met wat rijst, shiitake, mango, komkommer en kiemen.

Rol de nori-bladen op en snij deze in stukjes. Serveer deze met de wasabipasta en extra sojasaus.

Smakelijk!