Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

tagliata
Category: Lunch

SNELLE TAGLIATA

Ingrediënten

biefstuk/entrecôte
 - 200 
rucola
 - 100 
trostomaten
 - 20 
- tal 
rode ui
- 1/2 
komkommer
 - 10 
cm 
Parmezaanse kaas
- handje 
(geroosterde) pijnboompitten
 - 2 
etl 
olijfolie
 - 2 
etl 
peper en zout

Bereidingswijze

Bak de biefstuk saignant of gebruik een restje biefstuk van een vorige maaltijd.
Verdeel de rucola over 2 borden.
Snijd de biefstuk in plakjes van ongeveer 1-1,5 cm dik en leg deze op de rucola.
Snijd de rest van de groenten klein.
Rasp de Parmezaanse kaas er over en voeg de pijnboompitten toe. Druppel wat olijfolie over de salade. Kruid af met peper en zout.
Serveer de tagliata eventueel met een lekker (geroosterd) broodje.

Smakelijk!