Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Black Friday Deals tot 30/11: Ontdek de acties & het proefpakket

INF-logo-nobaseline_pos
week36
Category: Hoofdgerecht, Lunch

Penne met gegrilde paprika en San Marzano tomaat met velderwtjes

Ingrediënten

Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
ongekookt penne Rigate
 - 120 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
rode paprika
 - 1 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
San Marzano tomaat
 - 1 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
courgette
 - 1 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
Bonduelle jonge velderwtjes
 - 1 
blikje 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
geraspte Parmigiano reggiona DOP 32+
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
provençaalse kruiden
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
peper
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
olijven

Bereidingswijze

Kook de penne in 12 minuten al dente.
Snijd de paprika in reepjes en de tomaat in dunne schijfjes, bestrooi met provencaalse kruiden en peper en gril deze 7 minuten in de grillpan.
Snijd de courgette in blokjes en kook de blokjes 5 minuten in kokend water.
Voeg de velderwtjes toe.
Bestrooi het gerecht met geraspte Parmigiano reggiona DOP 32+ en ter garnering olijven.

Smakelijk!