Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Lentesprint! Meer bewegen, meer genieten! 5 – 18 mei.
Koop 20 beurten en ontvang 3 beurten gratis!

week4 pasta
Category: Hoofdgerecht, Lunch

Pasta met groenten en garnalen

Ingrediënten

250 g rauwe garnalen, gepeld, ingevroren en ontdooid

3 paprika’s van verschillende kleuren, zonder zaadjes en in blokjes

2 uien, in dunne partjes gesneden

250 g champignons, in plakjes

2 el olijfolie

350 g groene asperges, in twee delen gesneden

120 g fusilli of penne

2 teentjes knoflook, gehakt

1/4 gemalen pepervlokken

6 jonge uien, fijngehakt

60 ml kippenbouillon

1 citroen, fijngeraspte schil

2 el citroensap

1 eetlepel tomatenpuree

1 handvol verse basilicumblaadjes

Zout en peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 ° C.

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep op de bakplaat de paprika’s, uien en champignons met de helft van de olie. Voeg peper en zout toe. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak 25 min, halverwege de bereiding roerend. Voeg de asperges toe en kook 5 tot 7 minuten of tot ze beetgaar zijn. Warm houden. Kook ondertussen in een pan met gezouten kokend water de pasta beetgaar. Giet af en zet opzij. Bak in een koekenpan de garnalen, knoflook en chili in de resterende olie bruin tot de garnalen gaar zijn. Voeg de uien toe en bak nog ongeveer 1 minuut. Voeg de bouillon, de citroenschil en het sap toe, evenals de tomatenpuree. Breng aan de kook. Voeg de pasta toe. Goed mengen. Voeg de helft van de groenten toe en meng opnieuw. Pas de kruiden aan. Verdeel de pasta over de kommen. Garneer met de rest van de groenten. Bestrooi met basilicumblaadjes.

Smakelijk!

Ligna Pharma Logo

Kies voor gezonde alternatieven en meer voedingswarde met Ligna Pharma

Met InfraLigne en Ligna Pharma hoef je geen concessies te doen als het gaat om voeding. Kies voor gezonde alternatieven en geniet van de voordelen: minder koolhydraten, meer vezels, en een voedingspatroon dat écht bijdraagt aan jouw welzijn.

Wraps:
Vervang een gewone wrap door een Ligna Pharma Wrap of Tortilla om je koolhydraatinname te verminderen, je eiwitten en vezels te verhogen, en zo een beter resultaat te behalen.
Ligna Pharma broodporties: Wraps, Tortilla Latina, …

Pasta of rijst:
Vervang reguliere pasta of rijst door een Ligna Pharma product om je koolhydraatinname te verminderen, je eiwitten en vezels te verhogen, en zo een beter resultaat te behalen.
Ligna Pharma Pasta: Penne, Fusilli, Rijstpasta, …

Brood:
Vervang gewoon brood door een Ligna Pharma broodportie om je koolhydraatinname te verminderen, je eiwitten en vezels te verhogen, en zo een beter resultaat te behalen.
Ligna Pharma broodporties: Sneden of Broodje, Wit of Volkoren, Italiaans, Focaccia, …

Beschuiten, crackers of bruschetta:
Vervang gewone crackers door een Ligna Pharma broodportie om je koolhydraatinname te verminderen, je eiwitten en vezels te verhogen, en zo een beter resultaat te behalen.
Ligna Pharma broodporties: Beschuiten, Granenbeschuiten, Krakys, Bruschetta’s, Toastjes, …

De producten van Ligna Pharma zijn gemakkelijk beschikbaar in de InfraLigne-studio’s. Breng een bezoek aan jouw dichtstbijzijnde locatie om kennis te maken met het assortiment en ontdek hoe deze gezonde alternatieven je voedingspatroon kunnen verrijken.