Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Black Friday Deals tot 30/11: Ontdek de acties & het proefpakket

INF-logo-nobaseline_pos
lentepastsalade
Category: Lunch

Lente pastasalade

Ingrediënten

 

250 g mini penne

100 g pijnboompitten

100 g Parmezaanse kaas

250 g champignons

250 g cherrytomaatjes

rucola

Een paar lente-uitjes

Olijfolie/balsamico azijn

Peper en zout

Bereidingswijze

Kook de pasta al dente en laat afkoelen.

Bak de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag zonder ze bruin te maken. Was de cherrytomaatjes en halveer ze, snijd de champignons in dunne reepjes en was de rucola.

Maak dunne reepjes Parmezaanse kaas en snij de jonge uitjes.

Doe alles in een grote slakom en voeg de olijfolie, balsamicoazijn toe.

Voeg peper en zout toe.

Smakelijk!