Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Black Friday Deals tot 30/11: Ontdek de acties & het proefpakket

INF-logo-nobaseline_pos
week37
Category: Lunch

Koude komkommersoep met munt

Ingrediënten

Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
komkommers
 - 3 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
knoflook
 - 2 
teentjes 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
grof zout
 - 0.5 
theelepel 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
witte wijnazijn
 - 3 
eetlepels 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
natuuryoghurt
 - 6 
eetlepels 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
verse munt
Handvol 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
Zwarte peper
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
Zout
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
Chili of piment d’espelette

Bereidingswijze

Was de komkommers en snijd ze in fijne schijfjes. Bestrooi met de stukjes knoflook, het zout en de azijn.
Laat 30 minuten à 1 uur rusten in de koelkast.
Mix de komkommer met de yoghurt en de munt in de blender.
Werk af met wat versnipperde munt, een paar reepjes komkommer en een snuifje chili of piment d’espelette.

Smakelijk!