Opendeurweek in maart – € 50 korting in elke InfraLigne studio – Gratis proefsessies
220 g volkoren macaroni (ongekookt)
300 g diepvries tuinerwten
1 el extra vierge olijfolie
400 g bloemkoolrijst
1 bosje pijpajuin (6 stuks)
200 g gerookte kipreepjes
100 ml magere melk
170 g geraspte light kaas
1 tl nootmuskaat
Kook de macaroni (volgens de aanwijzingen op de verpakking) beetgaar.
Kook in de allerlaatste minuut de erwten mee.
Verhit ondertussen 1 el extra vierge olie in een pan en bak de bloemkoolrijst 3 min. Snijd de pijpajuin in ringen. Voeg de pijpajuin samen met de gerookte kipreepjes toe aan de rijst en bak nog 2 minuten mee.
Laat de macaroni met de erwten uitlekken in een vergiet. Vang vervolgens 120 à 150 ml van het kookvocht op. Voeg de erwten, macaroni, de kaas, het kookvocht, melk en nootmuskaat toe en verwarm al roerend tot de kaas is gesmolten. Serveer direct.
TIP:Is je saus iets te lopend? àvoeg 1 à 2 eetlepels maïzena toe!
TIP: Ook lekker in de oven met een gegratineerd korstje
*De Zomerboost actie is niet cumuleerbaar met andere acties.