Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Start nu bij InfraLigne! 

Fit en gezond aan de feesttafel 

gem zalm
Category: Lunch

Gemarineerde zalm

Ingrediënten

340 g zalm

2 avocado’s

1 rode paprika

Lente uitjes

Sesamzaadjes

Kokosschaafsel

1 komkommer

Marinade:

8 el sojasaus

1,5 eetlepel honing

Sap van ½ limoen

1 el rijstazijn

1 el gehakte gember

1 tl sesamolie

2 el rode paprika, gesneden en fijngehakt

2 teentjes knoflook, grof gehakt

Bereidingswijze

Kruid de in blokjes gesneden zalm met peper en zout. Meng de ingrediënten van de marinade in een middelgrote kom. Voeg de zalm toe. Laat 30 minuten marineren.

Voeg de marinade (zonder de zalm) toe aan een koekenpan en verwarm ongeveer 5-7 minuten tot het kookt en indikt. Voeg de zalm toe en bak een paar minuten aan elke kant.

Serveer met rijst, dun gesneden avocado en komkommer bestrooid met sesamzaadjes en kokosschaafsel. Garneer met lente uitjes.

Smakelijk!