Start nu bij InfraLigne!
Fit en gezond aan de feesttafel
340 g zalm
2 avocado’s
1 rode paprika
Lente uitjes
Sesamzaadjes
Kokosschaafsel
1 komkommer
Marinade:
8 el sojasaus
1,5 eetlepel honing
Sap van ½ limoen
1 el rijstazijn
1 el gehakte gember
1 tl sesamolie
2 el rode paprika, gesneden en fijngehakt
2 teentjes knoflook, grof gehakt
Kruid de in blokjes gesneden zalm met peper en zout. Meng de ingrediënten van de marinade in een middelgrote kom. Voeg de zalm toe. Laat 30 minuten marineren.
Voeg de marinade (zonder de zalm) toe aan een koekenpan en verwarm ongeveer 5-7 minuten tot het kookt en indikt. Voeg de zalm toe en bak een paar minuten aan elke kant.
Serveer met rijst, dun gesneden avocado en komkommer bestrooid met sesamzaadjes en kokosschaafsel. Garneer met lente uitjes.