Start nu bij InfraLigne!
Fit en gezond aan de feesttafel
8 taco schelpen
500g kipfilet
2 el tacokruiden
1 el alpro bak-&braadboter
1 ui
1 groene & 1 rode paprika (in stukjes)
2 tomaten (ontpit en in blokjes)
100g geraspte light-kaas
1 komkommer (geschild en in stukjes)
paar takjes koriander
sap van 1 limoen
peper & zout
Taco’s:
Snijd de kip in stukjes, kruid met peper, zout en tacokruiden.
Snij de ui fijn, bak samen met de kippenblokjes in de bakboter. Besprenkel met ½ van het limoensap en voeg vervolgens de groene paprika en de helft van de tomatenblokjes toe. Laat samen garen.
Leg de tacoschelpen dicht tegen elkaar in een ovenschaal, vul ze met het kippenmengsel, strooi er geraspte kaas over en bak nog 5 min. in een oven van 250°C. Werk af met enkele blaadjes koriander.
Salsa:
Meng de rest van de tomatenblokjes, de stukjes van de rode paprika, de stukjes komkommer en de rest van de koriander samen met de rest van het limoensap. Serveer dit samen met de gegratineerde taco’s.