Opendeurweek in maart – € 50 korting in elke InfraLigne studio – Gratis proefsessies
½ broccoli
½ courgette
1 ui
750ml kippenbouillon
1 teentje knoflook
2 takjes tijm
2 blaadjes laurier
2 takjes peterselie
1 eetlepel olijfolie
Peper
Zout
Was en snij de broccoli in roosjes. Was de courgette en snij ze grof in stukken. Snij de ui grof en pel en snipper de knoflook.
Giet een eetlepel olijfolie in een kookpot en stoof eerst de ui en knoflook aan en doe daarna de courgette en de broccoli erbij.
Giet daarna de vetarme kippenbouillon erbij.
Bind de tijm, laurier en peterselie samen met een touwtje aan elkaar, voeg de kruiden toe en laat 20 minuten doorkoken.
Verwijder de kruiden en mix de soep. Laat de soep nogmaals doorkoken.
Proef en kruid af met peper en zout.
*De Zomerboost actie is niet cumuleerbaar met andere acties.