Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
3 komkommers
1 avocado
1 mager kippenbouillonblokje
peper en zout
400 ml water
Voor een maaltijdsoep:
200 gr garnalen
Sap van citroen
Stukje bruin stokbrood
Schil de komkommers en halveer, hou een stukje van 3 cm over ongeschild (doe in blokjes voor de versiering achteraf). Verwijder de pitjes en doe dit in een zeef. Vang het sap op en druk het sap uit de pitjes. Snij de komkommer in blokjes. Schil de avocado en snij ook in blokjes. Mix de komkommers, avocado, kippenbouillonblokje, het sap en het water (water naar de gewenste dikte van de soep) Breng op smaak met peper en zout. Marineer de garnalen in het citroensap. Zet alles 2 u in de koelkast. Schep de soep uit, versier met de garnalen en de stukjes komkommer. Geef er stukje bruin stokbrood bij. Dit kan ook gegeven worden als amuse in kleinere portie.